Klinikkaeläinhoitaja, Pyynikin Eläinlääkärit Oy

Hakuaika päättyy
9.11.2021
Sijainti
Tampere
Toimeksiantaja
Pyynikin Eläinlääkärit Oy

KLINIKKAELÄINHOITAJA

Etsimme nyt Tampereella Pyynikin Eläinlääkärit Oy:lle klinikkaeläinhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Tehtävänkuvaus

Työskentelet pääasiassa eläinlääkäriä avustaen hyvin varustellulla pieneläinklinikalla aivan Tampereen keskustan tuntumassa pyynikintorin laidalla. Klinikka keskittyy päiväpraktiikan ohella vahvasti myös kirurgiaan sekä hammashoitoihin, ja hoitotiimiin kuuluu tällä hetkellä viisi lääkäriä ja seitsemän hoitajaa. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan tukenasi on aina muun tiimin tuki ja paikalla yhtäaikaisesti useampi hoitaja. Tutustu klinikkaan Facebook-sivulla.

Toivomme sinulta

  • Klinikka- tai pieneläinhoitajan koulutusta/ vastaavaa osaamistasoa sekä mahdollisesti jo hieman alan työkokemusta.
  • Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot, olet huolellinen työssäsi sekä suhtaudut potilastyöhön innokkaasti ja vastuuntuntoisesti.
  • Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja avoin ilmapiiri työporukan kesken on meille tärkeää.

Tarjoamme

Pyynikin Eläinlääkärit Oy tarjoaa työntekijälleen vakituisen työn osana huipputiimiä kilpailukykyisellä palkkauksella ja kattavilla työsuhde-eduilla. Tärkeintä työyhteisössämme on työhyvinvointiin panostaminen ja olemme saaneet kiitosta työilmapiiristämme. Panostamme lisäksi aktiivisesti henkilöstömme kouluttamiseen.  

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-la 2-vuorotyö klinikan aukiolojen mukaan vaihdellen. 
  • Palkkaus sopimuksen/kokemuksen mukaan.  
  • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan. 

Näin haet

Pyynikin Eläinlääkärit Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 9.11.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058 (ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

ETsitäänkö sinullekin työntekijä?

010 391 9490
Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.