Kirjanpitäjä

Hakuaika päättyy
28.5.2023
Sijainti
Rovaniemi
Toimeksiantaja
Lapin Tilitoimisto Oy

KIRJANPITÄJÄ

Etsimme nyt Rovaniemellä kirjanpitäjää Lapin Tilitoimisto Oy:n ammattitaitoisen tiimin vahvistukseksi, vakituiseen työhön.

Tehtävänkuvaus

Tilitoimiston kirjanpitäjänä tehtäviisi kuuluu asiakkaidemme taloushallinnolliset työt kuten kirjanpito ja palkanlaskenta sekä osaamisesi mukaan myös veroilmoitukset ja tilinpäätökset. Käytössämme on jouheva ja kustannustehokas Procountor-ohjelmisto.

Työskentelemme toimistolla ma-ke ja etänä to-pe. Kesällä lyhennämme toimiston aukioloaikoja.

Toivomme

  • Sinulla on työhön soveltuva koulutus sekä aiempaa työkokemusta kirjanpitoalalta, mielellään tilitoimistosta.
  • Työssäsi olet vastuuntuntoinen ja ongelmanratkaisukykyinen. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot, mutta olet myös itseohjautuva ja oma-aloitteinen.
  • Sinulla on sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.
  • Lisäksi hakijan eduksi katsotaan aiempi Finago Procountor -käyttökokemus.

Tarjoamme

Lapin Tilitoimisto Oy tarjoaa työntekijälleen vakituisen työn, osana ammattitaitoista 4 hengen tiimiä jossa viihdytään. Ylläpidämme ammattitaitoamme aktiivisesti mm. alan koulutuksissa sekä yhteistyökumppaniemme välittämää ajankohtaista tietoa seuraamalla. (www.lapintilitoimisto.fi)

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe 8-16 (ma-ke toimistolla, to-pe etänä). Kesällä toimisto on avoinna 9-15.
  • Palkkaus: kokemuksen mukaan/ TES.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.
  • Huom. Tulevan kesän lomista voimme sopia kanssasi.

Näin haet

Lapin Tilitoimisto Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 28.5.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta)

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.