Asiakashankinnan asiantuntija (toimintaterapia)

Hakuaika päättyy
1.6.2023
Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa
Toimeksiantaja
Terapiatalo Noste Oy

ASIAKASHANKINNAN ASIANTUNTIJA (TOIMINTATERAPIA)

Etsimme Nosteen ammattilaisten kasvavaan joukkoon asiakashankinnan asiantuntijaa.

Nosteella työskentely räätälöityy Sinun tarpeidesi mukaisesti: voit toimia osa- tai kokoaikaisesti. Työpaikan sijainti on ensisijaisesti Etelä-Suomessa, mutta myös etätyöskentely on mahdollista.

Toimintaterapia Noste on osa Terapiatalo Nostetta, joka on vuonna 2019 perustettu työntekijöiden omistuksessa olevan terapiatalo. Samaan terapiataloon kuuluu myös puheterapiapalveluita tuottava Äännekoulu. Olemme moniammatillinen ja osaava joukko toimintaterapeutteja, puheterapeutteja, psykoterapeutteja sekä muita terapia-alan ammattilaisia. Meitä nostelaisia ja äännekoululaisia on tänään jo yli 480 ja toimimme 30 eri paikkakunnalla, 60 toimipisteen voimin.

Tehtävänkuvaus

Asiakashankinnan asiantuntijana työskentelet osana Toimintaterapia Nosteen ja Äännekoulun asiakkuustiimiä. Työsi koostuu seuraavista tehtävistä:

  • Asiakashankinta Toimintaterapia Nosteen ja Äännekoulun toimialueilla sekä asiakaskyselyihin vastaaminen.
  • Toimintaterapia- ja puheterapiapalveluiden myynti ja asiakkaita lähettävien kumppaneidemme kontaktointi sekä yhteistyön kehittäminen julkisen puolen asiakkaidemme kanssa.
  • Yhteistyö terapeuttien ja perheiden kanssa.
  • Yhteistyö ja viestintä yhtiön muiden liiketoimintojen kanssa.

Toivomme

Odotamme sinulta hyviä asiakaspalvelu- sekä IT- ja etätyötaitoja, itsenäistä työskentelyotetta osana dynaamista tiimiä sekä kykyä mukautua erilaisiin sosiaalisiin tilanteisiin. Kokemus kuntoutusalalta, myynnistä ja potilastietojärjestelmä Diariumin käytöstä sekä ruotsin ja englannin kielen suullinen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Terapiatalo Noste tarjoaa Sinulle tiimityöhön perustuvan, jäykästä hierarkiasta vapaan työyhteisön sekä motivoituneen ja mahtavan työporukan. Yrityskulttuurimme on yhteisöllinen ja pohjautuu läpinäkyvyyteen sekä työntekijää lähellä olevaan päätöksentekoon. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen sekä innovatiiviseen ideointiin palvelumme kehittämisessä.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen.
  • Työaika: joustava toimistotyöaika.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.
  • Huom. Tulevan kesän lomista voimme sopia kanssasi.

Näin haet

Terapiatalo Noste Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 1.6.2023. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta)

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.