Kattohuoltotarkastaja

Hakuaika päättyy
6.6.2023
Sijainti
Rovaniemi
Toimeksiantaja
Katto Oy Rovaniemi

KATTOHUOLTOTARKASTAJA

Etsimme osaavaa kattohuoltotarkastajaa Katto Oy Rovaniemelle, vakituiseen työhön.

Tehtävä

Pääasiallisena tehtävänäsi hoidat kattojen huoltotarkastuksia Rovaniemen alueella. Kattotarkastusta tehdessäsi teet raportin ja korjausehdotukset (iPad työvälineenäsi), sekä hoidat samantien mahdolliset akuutit katon kuntoon liittyvät nopeat toimenpiteet. Kohteet ovat vaihtelevia kuten kerrostalojen pelti- tai huopakattoja sekä myös tiilikattoja. Mukanasi on aina apumies. Osallistut lisäksi kattojen korjauksiin kun huoltotarkastuksilta ennätät.

Toivomme

  • Sinulla on aiempaa kokemusta kattotyöstä ja hyvä ymmärrys eri kattotyypeistä sekä niiden huoltamisesta/ korjaamisesta.
  • Työssäsi olet itsenäinen, huolellinen ja varma.
  • Olet suomenkielentaitoinen ja sinulla on ajokortti sekä työturvallisuuskortti.

Tarjoamme

Katto Oy Rovaniemi tarjoaa työntekijälleen monipuoliset tehtävät vaihtuvissa kohteissa, ympärivuotisesti, mukavassa työporukassa sekä motivoivan palkkauksen ja edut. Työyhteisössämme panostetaan siihen, että työssä viihdytään! (Katto Oy Rovaniemi)

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe, pääsääntöisesti klo 7:00-16:00.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan.

Näin haet

Katto Oy Rovaniemen apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 6.6.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta)

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme._

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.