Hallinnollinen isännöitsijä

Hakuaika päättyy
21.6.2023
Sijainti
Vantaa
Toimeksiantaja
Isännöintipiste

HALLINNOLLINEN ISÄNNÖITSIJÄ

Isännöintipiste on palveluasenteestaan ja pitkistä asiakassuhteistaan tunnettu paikallinen isännöintitoimisto Vantaalla. Olemme ylpeitä tyytyväisistä asiakkaistamme ja pidämme hyvää huolta tärkeimmästä voimavarastamme, työntekijöistämme. Tutustu meihin tarkemmin: www.isannointipiste.fi

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä etsimme nyt uutta osaajaa Tikkurilassa sijaitsevaan toimistoomme. Isännöitsijän tehtävässä vastaat nimettyjen asunto-osakeyhtiöiden hallinnollisesta isännöinnistä yhdessä apunasi olevien osaajien, kuten hankespesialistin, kiinteistösihteerin, asiakaspalvelijan ja kirjanpitäjän kanssa. Etsimme joukkoomme kehityshaluista tekijää, joka haluaa työssään keskittyä taloyhtiöiden johtamiseen ja kehittämiseen yhteistyössä taloyhtiöiden hallitusten kanssa.

Odotamme sinulta

  • Positiivisuutta ja can do -asennetta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • Hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. ITS, IAT)
  • Aikaisempaa kokemusta taloyhtiöiden hallinnollisesta isännöinnistä

Arvostamme

  • Kehityshalukkuutta
  • Joustavuutta
  • Soveltuvaa teknistä tai kaupallista osaamista ja koulutusta

Kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua ammatissasi motivoituneen ja hyvinvoivan työporukan ympäröimänä.

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen.

Isännöintipisteen apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 21.6.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Mäkelä, Isännöintipiste. Yhteydenotot Hannulle ke 31.5. klo 13-15, ti 6.6. klo 14-16 ja to 8.6. klo 14-16 puh. 050 386 6583.

——————-
Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista, mutta työnantaja itse haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.