Tarjouslaskija, Joros Oy

Hakuaika päättyy
28.11.2021
Sijainti
Savonlinna
Toimeksiantaja
Joros Oy

TARJOUSLASKIJA

Etsimme Joros Oy:lle tarjouslaskijaa vakituiseen työhön, Savonlinnan Punkaharjulle.

Kiinnostaisiko työ monipuolisten tuotannon projektien parissa, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä? Mikäli sinulla on teknistä ymmärrystä ja teollisen tuotannon tuntemusta, saatat olla etsimämme osaaja!

Tehtävänkuvaus

Työskentelet osana myyntitiimiä, jossa sinun tehtävänäsi on keskittyä tarjouslaskentaan. Toimit asiakasrajapinnassa, vastaten asiakastilauksiin ja tarjouspyyntöihin. Teet tiivistä yhteistyötä niin myynnin, asiakkaiden kuin tuotannonkin kanssa. 

Edellytykset

  • Tehtävä soveltuu esimerkiksi teknisen koulutuksen omaavalle henkilölle, jolla on jonkin verran kokemusta teollisesta tuotannosta tai tarjouslaskennasta.
  • Katsomme kaiken teknisen osaamisen eduksesi. Erityisesti arvostamme metalliteollisuuden valmistusprosessien tuntemusta, josta on suuresti hyötyä tarjousten laskennassa.
  • Hyvät tietotekniset taidot (mm. Excel) ovat tehtävässä tarpeen, ja koska kustannus-/ tarjouslaskennan pohjana sinulla on usein asiakkaan tekniset piirustukset, on kuvanlukutaito tehtävässä eduksi.

Sinulla on kokenut ja osaava tiimi tukenasi – joten kaikkea ei tarvitse valmiiksi osata, mutta toivomme sinulta löytyvän tavoitteellisuutta ja halua oppia ja kehittyä itsenäiseksi osaajaksi.

Tarjoamme

Joros Oy tarjoaa työntekijälleen mielenkiintoiset tehtävät osaavassa, rennossa porukassa sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa kasvavassa yrityksessä.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työaika joustava.
  • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

Joros Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 28.11.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

Joros Oy on vuonna 1983 perustettu metallialan yritys, joka työllistää noin 70 erityisalojen ammattilaista 5500 m² nykyaikaisissa tuotantotiloissa. Yritys on erikoistunut ohutseinäisten putkien jatkojalostukseen – etenkin putkentaivutukseen. Joros Oy tunnetaan erityisesti erilaisten huvivenevarusteiden valmistajana, mutta tänä päivänä se toimii yhteistyökumppanina useiden eri teollisuudenalojen yrityksille. Liikevaihto n. 10 milj. €.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

ETsitäänkö sinullekin työntekijä?

010 391 9490
Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.