Kiinteistökirjanpitäjä

Hakuaika päättyy
5.10.2023
Sijainti
Vantaa
Toimeksiantaja
Emännöintitoimisto Aamu

Sykkiikö sydämesi täsmälliselle työlle ja huolelliselle talouden pitämiselle? Haluaisitko työskennellä modernissa, kasvavassa yrityksessä, jossa töihin tullaan hymyssä suin? – Tule meille töihin!

KIINTEISTÖKIRJANPITÄJÄ

Emännöintitoimisto Aamu kasvaa ja kehittyy, ja haemme nyt kiinteistökirjanpitäjää vakituiseen duuniin.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus kokonaisvaltaisesta kiinteistökirjanpidosta (sis. tilinpäätösten laatimisen)
  • kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky
  • sinulla on aito halu olla osa tehokasta tiimiä ja kehittyä työssäsi

Fivaldi -taloushallinto-ohjelmiston käyttökokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme

  • joustavan, itsenäisen ja vastuullisen työn huikeassa porukassa, hyvinvoivassa työyhteisössä
  • mahdollisuuden työskennellä laadukkaasti ja kehittyä työssäsi hyödyntäen nykyaikaisia työkaluja ja toimintatapoja
  • hyvät mahdollisuuden yksityis- ja työelämän yhteensovittamiseen muutenkin kuin juhlapuheissa
  • mahdollisuuden omistukseen yrityksessämme muiden osaajiemme tavoin

Emännöintitoimisto Aamun toimisto sijaitsee Vantaan Tikkurilassa, mutta myös etätyöskentely on täysin mahdollista!

Kysyttäessä työntekijöiltämme kuinka todennäköisesti suosittelisit Aamua työpaikkana ystävällesi, saimme tulokseksi 8,2/10. Vastauksissa esiin nousivat erityisesti hyvä työilmapiiri ja yhteishenki sekä se, että äänensä saa kuuluviin ja mahdollisiin epäkohtiin puututaan nopeasti. (Työhyvinvointikysely 2023)

Aamun apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 5.10.2023.

Työt voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592.

Emännöintitoimisto Aamu on isännöintitoimistojen vaihtoehdoksi perustettu taloyhtiön hallinnoinnin, johtamisen ja kehittämisen asiantuntija. Aamu tekee kaiken sen, mitä perinteinen isännöintitoimisto, ja paljon enemmän. Johdamme taloyhtiöitä tiedolla hyödyntäen ainutlaatuista taloyhtiötietokantaa ja 30 vuoden kokemusta kiinteistöjen johtamisesta. Alan edelläkävijänä takaamme asiakkaillemme kolmen tunnin vasteajan ja 100% tyytyväisyystakuun. Meillä työskentelee 36 erikoisosaajaa taloushallinnon ammattilaisista digipalveluiden ja analytiikan osaajiin ja kiinteistöjohtamisen konkareihin. Hallinnoimme 1072 m€ arvosta kiinteistöjä ja palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tervetuloa meille! www.aamu.io

—————

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.