Palkanlaskija

Hakuaika päättyy
2.10.2023
Sijainti
Savonlinna
Toimeksiantaja
Laskentakonsultit Oy

Etsimme Savonlinnassa palkanlaskijaa taloushallintopalveluja tarjoavalle Laskentakonsultit Oy:lle vakituiseen työhön!

Toivomme sinulta

  • Tehtävät edellyttävät ainakin jonkin verran aiempaa palkanlaskennan työkokemusta, mutta ihan kaikkea ei tarvitse valmiiksi osata, sillä sinulla on vahvalla ammattitaidolla varustettu tiimi tukenasi.
  • Sinulla on hyvä tietotekninen osaaminen ja käytät/omaksut alan ohjelmistoja sujuvasti. Tässä tehtävässä tulet käyttämään mm. Maestro ja Fennoa -ohjelmistoja.
  • Toivomme, että olet yhteistyökykyinen, joustava ja positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja. Tartut työhön kuin työhön aina positiivisella, oma-aloitteisella otteella ja haluat kehittyä ammatissasi.
  • Puhut ja kirjoitat suomea sujuvasti.

Tarjoamme

Laskentakonsultit Oy tarjoaa työntekijälleen mielekkään työn mukavassa ja joustavassa työyhteisössä sekä loistavan mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon ammattilaisena. Tutustu yritykseen tarkemmin: www.laskentakonsultit.fi

Muut tiedot

  • Laskentakonsultit Oy:n toimisto sijaitsee Savonlinnan keskustassa. Myös etätyöskentely on mahdollista.
  • Työaikasi on liukuva.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan (palkkatoive).
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Laskentakonsultit Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 2.10.2023. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.