Sähköasentaja, Assonant Oy

Hakuaika päättyy
14.12.2021
Sijainti
Helsinki
Toimeksiantaja
Assonant Oy

SÄHKÖASENTAJA

Etsimme vahvistusta Assonant Oy:n ammattitaitoiseen sähköasentajien porukkaan pääkaupunkiseudulla.

Mikäli laadukas työskentely huippuporukassa, nykyaikaisilla työvälineillä kiinnostaa, toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoon!

Assonant Oy on sähköalan yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1992. Yhtiön asiakkaat ovat pääsääntöisesti rakennus- ja asuinkiinteistöalalta. Vakaa ja pitkäaikainen asiakaspiiri on rekannettu vuosien saatossa ylläpitämällä korkeaa palvelutasoa ja osaamista. Yhtiön toimisto ja varasto sijaitsevat Helsingin Oulunkylässä, ja työyhteisö koostuu kahdeksasta nuorekkaasta ja ammattitaitoisesta työntekijästä. 

Työtehtävä

Haemme vahvistusta etenkin kiinteistöjen sähköhuollon tehtäviin, mutta osaamisesi mukaan voit työskennellä myös muissa sähköurakoinnin tehtävissä.

Edellytykset

  • Työtehtävien vuoksi edellytämme sähkövoimatekniikan ammatillista koulutusta sekä useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.
  • Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen, energinen ja kykenevä itsenäiseen työskentelyyn. 
  • Osaat käyttää ja hyödyntää nykyaikaista tietotekniikkaa. 
  • Hyvä suomenkielen taito on välttämätön ja muu kielitaito on eduksi.
  • Lisäksi myös B-ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme

Assonant tarjoaa työntekijälleen monipuolisen ja itsenäisen työn luotettavassa, kasvavassa yrityksessä, sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit, ja nykyaikaiset työvälineet. Työssä on mahdollisuus kehittyä osaamisen mukaan.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Palkkaus sopimuksen/ osaamisen mukaan.
  • Työaika: ma-pe klo 8-16 liukuvasti.
  • Työn aloitus joustavasti sopimuksen mukaan.

Näin haet

Assonant Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 14.12.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

ETsitäänkö sinullekin työntekijä?

010 391 9490
Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.