Farmaseutti

Hakuaika päättyy
30.11.2023
Sijainti
Järvenpää
Toimeksiantaja
Järvenpään Avainapteekki

Järvenpään 2. apteekki uudistuu Järvenpään Avainapteekiksi! Maailman parhaan ruokakaupan, Järvenpään Citymarketin, yhteydessä oleva apteekki uudistuu loppuvuoden 2023 aikana täysin uudeksi Avainapteekiksi. Avainapteekit -ketju on Suomen suurin apteekkiketju.

Etsimme uudistuvaan Järvenpään Avainapteekkiin farmaseuttia ja pian valmistuvaa farmaseutti-opiskelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Myös päätoimisesti esimerkiksi teollisuudessa työskentelevät farmaseutit ja proviisorit ovat tervetulleita osa-aikatyöhön vaikkapa ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Käyttöön tulee MAXX-apteekkijärjestelmä, Varastorobotti ja Remomedi-etäasiointipalvelu sekä sujuvat toimintaprosessit ja viihtyisä työympäristö. Perehdytämme sinut tarvittaessa järjestelmien käyttöön. Apteekin aukioloajat tulevat laajenemaan huomattavasti nykyisestä.

Apteekki sijaitsee hyvien kulkuyhteysien päässä, Helsingintien ja Pohjoisväylän kulmassa, noin 800 m Järvenpään juna-asemalta. Auton saat tarvittaessa lämpimään autohalliin.

Toivomme sinulta

Olet positiivinen, pidät asiakaspalvelusta ja tekemisen meiningistä. Sinulla on kenties jotain erityisiä kiinnostuksen kohteita tai taitoja: esimerkiksi apteekin somen teko, markkinointi tai esillepanot, ihonhoito & kosmetiikkasarjat, jotkut itsehoidon osa-alueet, varastonhallintaan liittyvät asiat, lääkitysturvallisuus, lääkehoidonarvioinnit tai oppilaiden ohjaaminen.

Työnkuva räätälöidään vahvuuksiesi ja mielenkiinnon kohteittesi mukaan. Työaika voi olla kokoaikaista tai vähintään 30h/vko ja työajat joustavat aina tarvittaessa opiskelun tai muun elämäsi mukaan. Työaikatoiveet voit esittää suoraan sähköisesti Työvuorovelhoon. Tarvittaessa voimme räätälöidä työvuoron alkamaan kulkuyhteyksien mukaan.

Tarjoamme

Henkilöstöetuina meillä on muun muassa SMARTUM kulttuuri- ja liikuntaetu sekä loma-asunto Rukalla. Työyhteisön arvoinamme ovat: avoimuus, inhimillisyys ja yhdessä tekeminen. Toiminnan keskiössä ovat asiakkaat ja rohkeus uudistua. Arvostamme myös hyviä tunnetaitoja.

Tavoitteena on oma ihana työporukka, olisitko sinä osa sitä?

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen; tai vähintään 30 h/vko.
  • Palkkaus TES:n/ sopimuksen mukaan.
  • Työn aloitus 4.12. tai sopimuksen mukaan.

Näin haet

Järvenpään Avainapteekin apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 30.11.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.