Myyntiosaaja IT-ohjelmistolle, Copla Oy

Hakuaika päättyy
15.12.2021
Sijainti
Helsinki
Toimeksiantaja
Copla Oy

MYYNTIOSAAJA IT-OHJELMISTOLLE

Etsimme pääkaupunkiseudulla myyntiosaajaa Copla Oy:n kehittämälle uudelle IT-ohjelmistolle.

Copla Oy on kokenut rakennusalan konsulttitoimisto, jonka ydinosaamista ovat monipuoliset korjausrakentamisen suunnittelu-, valvonta- ja tutkimuspalvelut sekä IT-konsultoinnin palvelut. Copla pyrkii kaikella toiminnallaan ylläpitämään ja kehittämään laadukasta ja kestävää korjausrakentamista. Hyödynnämme työssämme tehokkaasti digitaalista kehitystä ja automatisointia. 

Olemme myös kehittäneet uuden DocStarter®-ohjelman, joka takaa asiakkaillemme virheettömät asiakirjat, automatisoi työtä ja minimoi dokumentointiin käytetyn ajan. Ohjelmalla on kattavat patentit ja sitä voidaan hyvin hyödyntää myös rakennusalan ulkopuolella.

Tehtävänkuva

Myyntiosaajana työskentelet pääasiassa rakennusalan suurten ja keskisuurten asiakasyritystemme parissa, esitellen heille DocStarter®-ohjelmaa. Vastaat itsenäisesti koko myyntiprosessista – ensimmäisestä kontaktista sopimuksen tekoon asti. Ohjelmistoesittelyt sujuvat näppärästi videoneuvottelutyökalua hyödyntäen.

Edellytykset

  • Haemme tehtävään henkilöä, joka haluaa ottaa urallaan seuraavan askeleen ja vastata yksin uuden juuri patentoidun innovatiivisen ohjelmiston koko myyntiprosessista.
  • Olet tuloksekas ja itsenäinen myynnin ammattilainen ja sinulla on kenties kaupallinen koulutus.
  • Hyvä IT-osaaminen sekä sujuva suomen kielen taito ovat tehtävässä tarpeen.

Tarjoamme

Copla tarjoaa sinulle innostavan ja vastuullisen työn uniikin uuden sovelluksen myynnin parissa, missä kasvumahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Pääset osaksi kannustavaa, hyvinvoivaa työyhteisöä, jossa jokaisella tiimin jäsenellä on mahdollisuus kehittää ja kehittyä yhdessä. Kannustava palkkausmalli on sovittavissa myyjän toiveiden mukaisesti – tuloksellisesta työstä palkitaan varmasti!

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Palkkaus + edut sopimuksen mukaan, työntekijän toiveita kuunnellen. Esim. kannustava provisio ja hyvin kilpailukykyinen pohjapalkkaus mahdollisia!
  • Työaika joustava ja osittainen etätyöskentely on mahdollista.
  • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

Copla Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 15.12.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

ETsitäänkö sinullekin työntekijä?

010 391 9490
Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.