Vuokravälittäjä

Hakuaika päättyy
27.11.2023
Sijainti
Helsinki
Toimeksiantaja
OVV Asuntopalvelut

Toiminnan kasvaessa haemme nyt vuokravälittäjää OVV Asuntopalvelut Helsingin yksikköön – vakituiseen työhön.

OVV Asuntopalvelut on asuntosijoittajan kiinteistövarallisuuden hoidon valtakunnallinen kumppani. OVV Asuntopalvelut – Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy kuuluu Investors House Oyj konserniin. Asiakkaitamme ovat yksityiset asuntosijoittajat, sijoitusyhtiöt, rahastot, säätiöt sekä taloyhtiöt ja yhteisöt. Olemme erikoistuneet vuokra-asuntojen välittämiseen. Toimimme 18 paikkakunnalla ja työllistämme noin 50 vuokravälityksen parissa työskentelevää ammattilaista. Vuonna 2022 OVV Asuntopalvelut teki yli 4500 vuokrasopimusta ja huolehdimme lähes 2000 asunnon vuokrasuhteista OVV Kokonaispalvelulla ja OVV Hallinnoinnilla. Lue lisää: www.ovv.com

Tehtävä

Vuokravälittäjänä palvelet sopimusasiakkaitamme sekä yksityisiä vuokranantaja-asiakkaitamme. Työtehtäviisi kuuluu mm. asuntoilmoitusten laatiminen, asuntohakemusten käsittely, vuokralaisvalinta, vuokrasopimuksen laadinta ja asuntonäytöt.

Toivomme

 • Työtehtävien menestyksekäs suorittaminen edellyttää tarkkuutta, joustavuutta sekä reipasta ja aktiivista asennetta.
 • Sinulla on kokemusta kiinteistöalalta tai muusta vastaavasta vaativasta toimistotyöstä. Aikaisempi kokemus vuokravälittäjän tai kiinteistönvälittäjän tehtävistä katsotaan eduksi.
 • Ennen kaikkea toivomme, että omaksut helposti uusia asioita ja suoriudut tarkasti, mutta tehokkaasti annetuista työtehtävistä.
 • Hyödynnät sujuvasti tietotekniikkaa.
 • Sinulla on erinomainen suomen kielen taito, jonka lisäksi kykenet palvelemaan asiakkaita myös englanniksi.
 • Ajokortti on välttämätön. Asuntonäyttöjä varten saat tarvittaessa auton käyttöösi työnantajan puolesta.

Tarjoamme

OVV Asuntopalvelut tarjoaa sinulle vakituisen työn joustavassa ja rennossa – erittäin viihtyisässä työyhteisössä! Sinulla on osaavat kollegat työkaverina sekä erinomainen mahdollisuus kehittyä kiinteistöalan ammattilaisena. Työpisteesi sijaitsee OVV Asuntopalveluiden Pasilan toimipisteessä erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä.

Muut tiedot

 • Työsuhde on vakituinen.
 • Työaikasi on joustava ja kokoaikainen (myös osa-aikaisuudesta voidaan sopia).
 • Palkkaus: Kiinteä palkka sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
 • Osittainen etätyöskentely on mahdollista.
 • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan.
 • Työsopimus tehdään OVV Asuntopalveluiden Helsingin yksikön toiminnasta vastaavan Garant Vuokravälitys Oy:n kanssa.

Näin haet

OVV Asuntopalvelujen apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 27.11.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592.

—————

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.