Viherkasvihuoltaja (kesälomasijaisuus)

Hakuaika päättyy
20.2.2024
Sijainti
Hyvinkää
Toimeksiantaja
Vihersisustus Luwasa Oy

Hei sinä vihreää rakastava! Tule meille työkaveriksi viherkasvihuoltoon!

Etsimme Vihersisustus Luwasa Oy:n huoltotiimiin kesälomasijaiseksi työhön tarttuvaa, huolellista ja asiakaspalvelusta nauttivaa henkilöä!

Haemme kesätyöntekijää ajalle 3.6.-30.8. tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä

Työtehtäväsi sisältävät mm. viheristutusten tekemistä, toimittamista ja huoltoa asiakkaiden tiloissa. Liikut työparisi kanssa pakettiautolla, yleensä useissa kohteissa päivän aikana. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Uudenmaan alueella, painottuen pääkaupunkiseudulle. Työpäiväsi kuitenkin alkaa ja päättyy aina Hyvinkäällä sijaitsevalla Luwasan toimipisteellä.

Toivomme sinulta

  • Sinulla on halu tehdä liikkuvaa ja itsenäistä työtä sekä kyky erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen.
  • Puutarha-alan peruskoulutus ja/tai kokemus vastaavista tehtävistä auttavat sinua menestymään työssä, mutta vastaanotamme mielellämme hakemuksia toimeen tarttuvilta tekijöiltä monenlaisilla taustoilla.
  • Tehtävä sisältää pakettiauton ajoa – myös Helsingin keskusta-alueella.

Tarjoamme

Vihersisustus Luwasa tarjoaa sinulle vaihtelevan ja liikkuvan työn itsenäisissä, vastuullisissa tehtävissä. Työyhteisömme on tiivis ja kehittymishaluinen, ja kollegasi ovat ammattitaitoisia ja toimeen tarttuvia.

Muut tiedot

  • Tehtävä on määräaikainen kesälomasijaisuus.
  • Työaika ma-pe klo 7:00-14:30.
  • Palkkaus: n. 1800 – 2200 eur/kk aiempi kokemus, koulutus ym. huomioiden.

Näin haet

Vihersisustus Luwasa Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 20.2.2024. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.