Liikennemerkkiasentaja/ varastotyöntekijä

Hakuaika päättyy
28.3.2024
Sijainti
Tampere
Toimeksiantaja
Trafino Oy

Yrityksen toiminnan kasvaessa etsimme nyt Tampereella yhtä liikennemerkkiasentajaa/ varastotyöntekijää Trafino Oy:lle, vakituiseen työhön.

Trafino Oy on vuonna 1986 perustettu yritys, joka on keskittynyt pääsääntöisesti liikenteen varoitus- ja ohjaustarvikkeiden myyntiin ja vuokraukseen. Asiakkaitamme ovat mm. maaurakoitsijat, taloyhtiöt, yksityiset henkilöt sekä julkisella puolella mm. kunnat ja kaupungit. Lue lisää: www.trafino.fi

Tehtävä

Tehtäviisi kuuluu tuotteidemme asennustehtävät eri kohteissa pääsääntöisesti Pirkanmaan talousalueella. Lisäksi tehtävään kuuluu varastotyötä ja noutovaraston asiakkaiden palvelemista sekä tuotteiden huoltamista. Tehtäviisi kuuluu myös kappaletavaranosturilla varustetun kuorma-automme vakituisen kuljettajan tuuraustehtävät. Työskentelet osana tiimiä ja osallistut myös Tampereen toimipisteen jatkuvaan kehittämiseen yhdessä muun organisaation kanssa.

Työporukka on kompakti, joten kaikki tekevät kaikkea ja työntekijältä toivotaankin erityisesti reipasta ja aktiivista asennetta monenlaisiin työtehtäviin!

Toivomme sinulta

  • Sinulla on tilannetajua, tiimityötaitoja ja reipas ote työhön. Olet työssäsi oma-aloitteinen ja asiakaskeskeinen.
  • Olet joustava ja sinulla on valmius työskennellä mahdollisesti myös pääsääntöisen työajan ulkopuolella.
  • Sinulla on kuorma-autokortti. Kuljettajan ammattipätevyys katsotaan hakijan eduksi.

Tarjoamme

Trafino tarjoaa sinulle vakituisen työn mukavassa, pienessä työporukassa, jossa pääset kehittymään oman mielenkiintosi ja taitojesi mukaan monipuolisten tehtävien parissa. Lisäksi työntekijälle tarjotaan kilpailukykyinen palkkaus ja hyvät työsuhde-edut.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika pääsääntöisesti arkisin 8.00-16.00 + mahdolliset ylityöt/ muut vuorot.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Aloitus sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan.

Näin haet

Trafino Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 28.3.2024. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592.

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.