Kiinteistöhuollon sihteeri, Pestone Yhtiöt Oy

KIINTEISTÖHUOLLON SIHTEERI, PESTONE YHTIÖT OY

Etsimme nyt Helsingissä kiinteistöhuollon sihteeriä Pestone Yhtiöt Oy:n Meilahden toimipisteelle, vakituiseen työhön.

Tehtävänkuvaus

Kiinteistöhuollon sihteerinä tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti monikanavainen asiakaspalvelu ja kiinteistöhuollon töiden ohjaaminen eteenpäin huoltomiehille, sekä toimiston yleiset hallinnolliset -ja sihteerin tehtävät. Osallistut myös kirjanpitoaineiston kokoamiseen tilitoimistoa varten sekä laskutus- ja palkkahallintotehtäviin esim. lomien aikana.

Toivomme

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (ennen kaikkea kiinteistöhuollon tai isännöinnin alalta).
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja (esim. Netvisor, MS-Office, Huoltokanava-ohjelmisto, Firasor).
  • Asiakaspalveluhenkistä, kärsivällistä asennetta sekä huolellisuutta.
  • Suomen kielen taidon lisäksi englannin ja ruotsin kielen osaaminen asiakaspalvelutehtävissä katsotaan hakijan eduksi.

Tarjoamme

Pestone Yhtiöt Oy tarjoaa sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn monipuolisissa tehtävissä, osana mukavaa, rentoa työporukkaa. Osaavalla ja innokkaalla tekijällä on mahdollisuus olla mukana kehittämässä Pestonen asiakaspalvelua edelleen! (www.pestone.fi)

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe 7-15 tai 8-16, sopimuksen mukaan.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan.
  • Aloitus sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

Pestone Yhtiöt Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 31.1.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta)

 

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista, mutta työnantaja itse käsittelee hakemukset, haastattelee työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.