Mainos-/ sähköasentaja, Suomen Ulkomainos Oy

Hakuaika päättyy
8.2.2022
Sijainti
Helsinki
Toimeksiantaja
Suomen Ulkomainos Oy

MAINOS-/ SÄHKÖASENTAJA

Etsimme Helsingissä Suomen Ulkomainos Oy:lle mainos-/ sähköasentajaa vakituiseen työhön. 

Tehtävänkuvaus

Mainosasentajan työtehtävät koostuvat pääasiassa erilaisten ulko- ja sisämainosten asennustehtävistä kuten banderollien, levyjen, valomainosten sekä teippausten asennukset. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa, ja sitä tehdään ryhmässä, pareittain ja omien taitojen kartuttua myös itsenäisesti. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Katso video Suomen Ulkomainos Oy:n työstä tästä.

Edellytykset

  • Arvostamme kokemusta mainosteippausten/valomainosten asentamisesta, mutta alan työkokemusta suurempi merkitys on asenteella ja halukkuudella oppia uusia asioita.
  • Sähköasentajan pätevyys tai kokemus esim. metallitöistä/ hitsauksesta katsotaan hakijan eduksi. Myös kädentaitoja vaativat harrastukset katsotaan hakijan eduksi.
  • Sinulla on hyvä fyysinen kunto ja pystyt työskennellä korkeissakin paikoissa.
  • Kuorma-autokortti on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme

Suomen Ulkomainos Oy tarjoaa työntekijälleen vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen mukavassa työporukassa, vaihtelevissa työkohteissa. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen ja lounasedun. 

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe pääsääntöisesti 8-16:30 (ilta-/yötyöt sovittavissa). 
  • Palkkaus sopimuksen mukaan.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Suomen Ulkomainos Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 8.2.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta)

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.