Maanrakennusputkiasentaja, Uudenmaan INFRA Konsultit Oy

Hakuaika päättyy
26.6.2022
Sijainti
Vantaa
Toimeksiantaja
Uudenmaan INFRA Konsultit Oy

MAANRAKENNUSPUTKIASENTAJA

Etsimme Uudenmaan INFRA Konsultit Oy:lle maanrakennusputkiasentajaa vakituiseen työhön. 

Uudenmaan INFRA Konsultit Oy on vuonna 2016 perustettu yritys, joka tarjoaa rakennuttamis- ja valvontapalveluita valtion ja kaupunkien tarpeisiin, sekä muita henkilöstöpalveluita rakennus- ja kunnossapitoyrityksille. Yrityksen tukikohta sijaitsee Vantaalla mutta se tarjoaa palveluitaan koko maahan.

Tehtävänkuvaus

Maanrakennusputkiasentajana työskentelet yhdessä työparisi kanssa rakennustyömailla, jotka suuntautuvat pääsääntöisesti katu- ja kunnallistekniikkaan. Työssäsi luet sujuvasti suunnitelmista oikeat materiaalit, korot ja putken kallistukset ja asennat ne putkilaseria apuna käyttäen suunnitelmien mukaiseen paikkaan. 

Toivomme sinulta

  • Kokemusta vastaavista maanrakennusputkiasentajan tehtävistä vähintään vuoden ajalta. 
  • Oma-aloitteista työotetta ja hyvää asennetta työntekoa kohtaan. 
  • B-ajokortti välttämätön. 

Tarjoamme

Uudenmaan INFRA Konsultit Oy tarjoaa sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, työterveyspalvelut sekä mahdollisuuden autoetuun tarvittaessa. Tarjolla on myös mahdollisuus pätevöityä ja kehittää ammattitaitoa kouluttautumalla lisää. 

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe 7-15:30.
  • Palkkaus osaamisen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus heti/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

Uudenmaan INFRA Konsultit Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 26.6.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.