Komponenttiasentaja -koulutusohjelma, Norelco Oy, 10 paikkaa

Hakuaika päättyy
7.8.2022
Sijainti
Savonlinna
Toimeksiantaja
Norelco Oy

KOMPONENTTIASENTAJA -KOULUTUSOHJELMA

Alansa markkinajohtaja, savonlinnalainen Norelco Oy jatkaa kasvuaan, ja tarjoaa tämän vuoden 2. Komponenttiasentaja-koulutuksen myötä jälleen 10 innokkaalle mahdollisuuden kouluttautua alan erikoisosaajaksi Norelcon laadukkaan ja huolella suunnitellun koulutuspolun mukaisesti. Neljän kuukauden palkallisen koulutusjakson jälkeen jokaisen työssään viihtyvän, nohevan ja oppimishaluisen työntekijän toivotaan työllistyvän Norelcolle pitkäkestoisesti. Tehtävä soveltuu kaikille tekniikasta kiinnostuneille, eikä vaadi aiempaa kokemusta.

Olisitko sinä etsimämme uusi osaaja Norelcolaisten kasvavaan joukkoon?

Tehtävänkuvaus

Komponenttiasentajana tehtävänäsi on osallistua sähkökeskusten valmistamiseen asentamalla komponentteja paikoilleen suunnittelijoiden laatimien sähköpiirustusten perusteella sekä tehdä johdotuksia komponenttien välille. Kokenut asentaja suorittaa vaativammat kytkentätyöt. 

Kouluttautuminen tapahtuu oppisopimuksella, pääasiassa komponenttiasentajan työtä tehden – lähiopetusta oppilaitoksen tiloissa sekä etäopetusta on hyvin vähän. Työnopastajan lisäksi perehdytyksen apuvälineenä jokaisella koulutettavalla on käytössään Norelcon digitaalinen oppimistyökalu.

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oppimishalukkuutta sekä kädentaitoja. Emme edellytä sähköalan koulutusta tai aiempaa alan työkokemusta, mutta eduksi voidaan katsoa esim. jonkinlainen kokemus teknisestä alasta. Koulutukseen osallistuvan tulee ymmärtää suomen kieltä hyvin. Koska työ sisältää paljon jaloillaan olemista, edellyttää se myös hyvää fyysistä jaksamista. Näiden lisäksi toivomme sinulta löytyvän positiivista asennetta työtä kohtaan, ja tekemisen meininkiä!

Tarjouksemme

Norelco Oy tarjoaa sinulle räätälöidyn koulutuksen työtehtäviisi, yhteistyössä ammattiopiston kanssa sekä turvallisen, hyvän työpaikan. Sinulla on myös hyvät kehittymismahdollisuudet pitkäjänteisesti toimivassa perheyrityksessä, ja tekemällä työsi tehokkaasti pystyt alusta asti vaikuttamaan omaan ansiotasoosi. Katso video Norelcolaisten kokemuksista.

Muut tiedot

  • Peruspalkkaus Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan.
  • Sekä työpaikalla tehtävä työ että lähiopetus ovat palkallista työaikaa.
  • Koulutus/työ alkaa syyskuun alussa.
  • Työpisteesi on Norelcon Nojanmaan tehtaalla.
  • Koulutusjakson aikana tulet suorittamaan kaksi tutkinnon osaa.
  • Jos muutat ulkopaikkakunnalta Savonlinnaan töihin, Savonlinnan Vuokratalot Oy tarjoaa sinulle ensimmäisen vuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta. Kysy lisätietoja Savonlinnan Asuntopalveluista.

Hakeminen

Norelco Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 7.8.2022. 

Huom! haastattelut ja mahdolliset valinnat voidaan aloittaa jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

Norelco Oy on v. 1962 perustettu vahva perheyritys, joka on sähkönjakelujärjestelmien markkinajohtaja Suomessa. Norelcon pääkonttori sijaitsee luonnonkauniissa Savonlinnassa ja toimintaa on myös Kuopiossa ja Vantaalla. Kaiken kaikkiaan Norelcolaisia on yli 200. Tutustu Norelcoon työpaikkana täältä.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.