Varastovastaava, Ramudden Oy

Hakuaika päättyy
10.8.2022
Sijainti
Turku
Toimeksiantaja
Ramudden Oy

VARASTOVASTAAVA

Yrityksen toiminnan kasvaessa etsimme nyt Turussa varastovastaavaa Ramudden Oy:lle, vakituiseen työhön.

Tehtävänkuvaus

Tehtävässä vastaat Ramuddenin Turun toimipisteen varastosta. Työhösi kuuluu vuokrattavien materiaalien luovutusta ja vastaanottoa, hyllytystä ja muita varastoon liittyviä tehtäviä. Lisäksi ylläpidät vuokrakaluston korkeaa laatua sekä vastaat varaston ja pihan siisteydestä. Työskentelet osana toimipisteen seitsemän hengen tiimiä.

Toivomme sinulta

  • Sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja näkemystä varaston hallinnasta.
  • Olet oma-aloitteinen, huolellinen, aktiivinen ja ammattimainen kaikessa toiminnassasi. Tärkeää on myös järjestelmällisyys ja positiivinen asenne työntekoon!
  • Sinulla on perus IT-taidot ja vähintään B-ajokortti.
  • Suomen kielen taitosi on sujuva, englannin tai ruotsin kielen taito katsotaan hakijan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Ramudden Oy tarjoaa sinulle näköalapaikan kasvavalla ja kiinnostavalla toimialalla, kansainvälisessä yrityksessä, mukavassa työporukassa. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme mm. hyvän työterveyshuollon sekä virike-edun. 

Muut tiedot

  • Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe pääsääntöisesti klo 7-16 välillä.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Ramudden Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 10.8.2022.  Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058 (ei tekstiviestimahdollisuutta).

Ramudden on Pohjoismaiden johtava ja vahvassa kasvussa oleva, työnaikaisten liikenne- ja rakennusturvallisuusratkaisujen toimittaja. Toimintamme kattaa kokonaisvaltaiset palvelut tilapäisiin liikennejärjestelyihin kuten suunnittelun, asennuksen sekä tuotevuokrauksen. Tarjoamme myös kaikki liikenteenohjaus- ja liikennejärjestelypalvelut asfaltointityömaille ympäri Suomen. Suomessa pääkaupunkiseudun lisäksi toimimme kahdeksalla paikkakunnalla: Tampereella, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä, Vaasassa, Kuopiossa, Lahdessa ja Lappeenrannassa palvellen koko maata. Ramuddenin palveluksessa työskentelee yli 100 osaajaa.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.