Putkiasentaja, Erran Talotekniikka Oy

PUTKIASENTAJA

Yrityksen toiminnan kasvaessa etsimme nyt Pirkanmaan alueella Erran Talotekniikka Oy:lle putkiasentajaa vakituiseen työhön.

Tehtävänkuvaus

Työskentelet monipuolisissa putkiasentajan tehtävissä kohteesta ja työvaiheesta riippuen joko yksin tai työparin kanssa. Työmaat sijaitsevat Pirkanmaan alueella ja ovat pääasiassa taloyhtiöitä tai julkisia saneeraus- ja uudiskohteita.  

Toivomme sinulta

  • Sinulla on jo aiempaa kokemusta putkiasentajan tehtävistä.
  • Asenteesi työntekoon on positiivinen ja reipas. Työskentelet mielelläsi monipuolisesti erityyppisissä alan tehtävissä tarpeen ja osaamisesi mukaan. 
  • Olet suomenkielentaitoinen. Ajokortti on tehtävässä hyödyksi.    

Tarjoamme

Erran Talotekniikka Oy tarjoaa sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen mukavassa, kasvavassa työporukassa. Muulta paikkakunnalta tulevaa työntekijää autamme mielellämme asunnon löytämisessä! 

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe 7:00-15:00.
  • Palkkaus Talotekniikan TES:n/ osaamisen mukaan.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Erran Talotekniikka Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 15.9.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058 (ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.