IV-asentaja, I-Huolto asennus Oy (2 paikkaa)

IV-ASENTAJA (2 PAIKKAA)

Haluaisitko työskennellä reilussa ja rennossa työporukassa, jossa työtä tehdään ammattitaidolla ja hyvällä meiningillä?

Etsimme lappeenrantalaisen I-Huolto asennus Oy:n asennustiimin vahvistukseksi ammattitaitoisia IV-asentajia vakituiseen työhön. 

I-Huolto asennus on vuonna 1983 perustettu ilmanvaihtoalan erikoisosaaja, joka hallitsee kaikenlaiset toimiympäristöt tehtaasta pientaloon ja erilaisiin julkisiin tiloihin. Tänä päivänä yritys työllistää yli 20 ilmanvaihtoalan vankkaa ammattilaista.

Tehtävänkuvaus

Työskentelet työparin tai tiimin kanssa IV-asennustehtävissä, merkittävissä rakennushankkeissa, niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Kohteet sijaitsevat pääasiassa Lappeenrannan alueella. 

Toivomme sinulta

  • Ennen kaikkea kokemusta IV-asentajan tehtävistä.
  • Positiivista työskentelyasennetta ja yhteistyökykyä.
  • Lisäksi toivomme, että olet alasta kiinnostunut, huumorintajuinen ja motivoitunut työntekijä, joka suoriutuu työstään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Tarjoamme

I-Huolto asennus tarjoaa työntekijälleen vakituisen työn, vaihtelevien projektien parissa, luotettavan työnantajan palveluksessa. Pääset työskentelemään paikkakunnan parhaiden IV-ammattilaisten joukossa – kannustavassa ja hyvinvoivassa työyhteisössä. Saat osaamistasi vastaavan palkan ja hyvinvointiisi panostetaan (mm. terveysvakuutuksen, liikuntaedun sekä tyky-toiminnan avulla).

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden TES:ta.
  • Työaika ma-pe klo 7:00-15:30.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä.

Näin haet

I-Huolto asennus Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 2.10.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen p. 040 041 4816.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.