Timanttiporaaja (työhön perehdytettävä), Timanttiporaus Teho Tampere Oy

TIMANTTIPORAAJA

Haemme nyt Pirkanmaan alueella timanttiporaajaa Timanttiporaus Teho Tampere Oy:lle. Tehtävä on vakituinen ja siihen voidaan perehdyttää kokematonkin, alasta kiinnostunut henkilö. 

Tehtävänkuvaus

Työtehtävät ovat timanttiporausta, timanttisahausta ja piikkausta vaihtelevissa kohteissa eri rakennushankkeissa. Sinulla on käytössäsi työauto, jolla pääset liikkumaan kohteisiin suoraan kotoasi.

Toivomme sinulta

  • Olet kiinnostunut rakennusalasta tai sinulla on jo aikaisempaa kokemusta alalta.
  • Työssäsi olet ahkera, tunnollinen ja tehokas sekä sinulla on hyvä fyysinen kunto.
  • Ajokortti on työssä tarpeen. 

Tarjoamme sinulle

Timattiporaus Teho Tampere Oy tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen vakaassa yrityksessä, ja vaihtelevan/liikkuvan työn loistavien työkavereiden kanssa. Saat työhösi hyvän perehdytyksen, ja tottakai korvauksena kilpailukykyisen palkan. 

Muut tiedot

  • Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe pääsääntöisesti klo 7:00-15:00, joustaen tarpeen mukaan.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä

Näin haet

Timanttiporaus Teho Tampere Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 4.10.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058 (ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.