Tavoitteellinen rekrytoija, Terapiatalo Noste Oy

TAVOITTEELLINEN REKRYTOIJA

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulla myynnillistä draivia pursuavaa rekrytoijaa, jonka tavoitteena on rekrytoida uusia terapeutteja Terapiatalo Nosteen kasvavaan terapeuttitiimiin. 

Terapiatalo Noste on valtakunnallinen ja Suomen nopeimmin kasvava psykoterapiaan ja mielen hyvinvointiin keskittynyt toimija vahvalla teknologiaosaamisella.

Tehtävänkuvaus

Kontaktoit potentiaalisia terapeutteja puhelimitse ja buukkaat videotapaamisia, joissa pääset tarkemmin esittelemään Nosteen edistyksellistä toimintatapaa ja työmahdollisuuksia. Rekryprosessin edetessä tapaat terapeutin vielä häntä lähinnä sijaitsevalla Nosteen toimipisteellä, ja prosessin viimeistelet tekemällä sopimuksen terapeutin ja Terapiatalo Nosteen välille. 

Huomaathan, että tapaamiset Nosteen eri toimipistellä vaativat jonkin verran matkustelua Suomessa, joten oma auto on tehtävässä tarpeen. Osittainen etätyö on tehtävässä mahdollista, joskin loistavaa tiimihenkeä ylläpitääksemme toivomme sinun viihtyvän myös toimistolla.

Toivomme sinulta

  • Sinulla on myyntidraivia ja aikaisempaa kokemusta ja näyttöä tavoitteellisesta myynnistä tai rekrytoinneista. Kokemus sote-alan rekrytoinnista on ehdottomasti eduksesi. 
  • Rekrytointi- ja myyntityössä olet asiantunteva ja reagoiva, et pelkää myyntisuppiloa tai puhelimeen tarttumista.
  • Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme

Terapiatalo Nosteen mukana pääset rakentamaan osaavien kollegoiden kanssa Suomen suurinta ja parasta mielenterveyspalvelua tiiviissä ja hauskassa työyhteisössä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen sekä innovatiiviseen ideointiin palvelumme kehittämisessä. 

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe toimistoaika joustavasti.
  • Kilpailukykyinen palkkaus (pohjapalkka + provisio). 
  • Työsuhde-etuna kattavat työterveyshuollon palvelut. 
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Terapiatalo Noste Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 9.10.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058. (ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.