Taimitarhanjohtaja, Pohjan Taimi Oy

Hakuaika päättyy
30.11.2022
Sijainti
Kannus
Toimeksiantaja
Pohjan Taimi Oy

TAIMITARHANJOHTAJA

Etsimme nyt organisointikykyistä taimitarhanjohtajaa Pohjan Taimi Oy:lle Kannuksen taimitarhalle, vakituiseen työhön.

Pohjan Taimi Oy on uusien metsien tuottamiseen keskittyvä metsänhoitopalveluyritys, joka toimii kolmella paikkakunnalla: Kemijärvellä, Kannuksessa ja Juuassa. Tarhoillamme on pitkät perinteet, sillä Kannuksen taimitarha on perustettu jo 1930-luvun puolivälissä! 

Tehtävänkuvaus

Taimitarhanjohtajana organisoit yksikkösi toimintaa itsenäisesti ja tulosvastuullisesti, toimitusjohtajan, kollegoiden ja hallituksen tuella. Tehtäviisi kuuluu henkilöstöjohtaminen, asiakasyhteistyö, tuotteiden tuotannon suunnittelu ja seuranta (mm. lakisääteiset asiat) sekä yksikkösi kehittäminen. Talvikaudella erityisesti tehtäväsi on myydä tuotteita ja palveluja sekä suunnitella, organisoida ja rakentaa tulevaa kautta sujuvaksi.  

Kannuksen taimitarhan henkilökunnan määrä on kaudesta riippuen muutamasta henkilöstä noin kolmeenkymmeneen henkilöön.   

Edellytämme

  • Sinulla on organisointi- ja vastuunkantokykyä sekä hyvät henkilöstön johtamistaidot, ja kokemusta näitä ominaisuuksia vaativista tehtävistä. 
  • Tuntemus kasvien kasvatuksesta/ massatuotannosta tms. erityisosaaminen ja alan koulutus katsotaan hakijan eduksi. 
  • Olet ehdottomasti hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva sekä asiakaspalvelutaitoinen. Lisäksi olet avoin ja lahjakas oppimaan uutta.
  • Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Tarjoamme

Pohjan Taimi Oy tarjoaa sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen tiimissä, jossa toisista välitetään ja toisia tuetaan kilpailematta keskenään. Tuot varmasti oman lisäsi joukkoomme ja yhtiön taitokokoelmaan!

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika pääsääntöisesti ma-pe 7-15:30. 
  • Palkkaus Mhy ja taimituotannon TES:n mukainen (noin 4000 €/kk).
  • Työn aloitus 1. helmikuuta 2023.

Näin haet

Pohjan Taimi Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 30.11.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.