Osa-aikainen analyytikko, Emännöintitoimisto Aamu

Hakuaika päättyy
27.11.2022
Sijainti
Helsinki, etätyö
Toimeksiantaja
Emännöintitoimisto Aamu

OSA-AIKAINEN ANALYYTIKKO

Miltä kuulostaisi olla mukana murskaamassa numeroita – oikein urakalla? Jos ajatus kutkuttaa, tule meille töihin. 

Etsimme kyvykästä osa-aikaista analyytikkoa Emännöintitoimisto Aamulle. Aamu on nopeasti kasvava datapohjainen kiinteistöjohtamisen yritys, jonka kasvu ja kehitys on ripeää. Lue lisää Aamusta: www.aamu.io

Tehtäväkuvaus:

  • Taloyhtiöiden ennusteiden laatiminen / yhtiökokousmateriaalin laatiminen
  • Toiminnanohjausjärjestelmän pyöritys
  • Markkina-, toimiala- ja kilpailija-analyysit
  • Raporttien laatiminen
  • Ripeän kasvun mahdollistaminen ja tukeminen
  • Lukuisat ADHOC-tehtävät

Vaatimukset:

  • Velhomaiset Excel ja Office taidot
  • Hyvät Windows-tiedot
  • Erinomainen ongelmanratkaisukyky ja kyky itsenäiseen työskentelyyn
  • Työtä pelkäämätön asenne

Yrityksemme sijaitsee Helsingissä, mutta fyysisellä sijainnillasi ei ole merkitystä. Myös työajat ovat joustavat. Todennäköinen työtuntimäärä on 5-30 tuntia viikossa. Tarjoamme mahdollisuuden jatkaa töitä kesällä täysipäiväisenä.

Näin haet

Aamun apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 27.11.2022.

Lisätietoja antaa Emännöntitoimisto Aamulta Risto Alasalmi, p. 040 7191619. 

Täytämme analyytikon saappaat heti sopivan tekijän löydettyämme!

Emännöintitoimisto Aamu on isännöintitoimistojen vaihtoehdoksi perustettu taloyhtiön hallinnoinnin, johtamisen ja kehittämisen asiantuntija. Aamu tekee kaiken sen, mitä perinteinen isännöintitoimisto, ja paljon enemmän. Johdamme taloyhtiöitä tiedolla hyödyntäen ainutlaatuista taloyhtiötietokantaa ja 30 vuoden kokemusta kiinteistöjen johtamisesta. Alan edelläkävijänä takaamme asiakkaillemme kolmen tunnin vasteajan ja 100% tyytyväisyystakuun. Meillä työskentelee yli 30 erikoisosaajaa taloushallinnon ammattilaisista, digipalveluiden ja analytiikan osaajiin ja kiinteistöjohtamisen konkareihin. Hallinnoimme 1072 m€ arvosta kiinteistöjä ja palvelemme asiakkaitamme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Tampereella. Tervetuloa meille! www.aamu.io

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.