Kylmälaiteasennuksen työnjohtaja, Hoviputki Oy

Hakuaika päättyy
1.12.2022
Sijainti
Vantaa
Toimeksiantaja
Hoviputki Oy

KYLMÄLAITEASENNUKSEN TYÖNJOHTAJA

Etsimme osaavaa kylmälaiteasennuksen työnjohtajaa Hoviputki Oy:lle, vakituiseen työhön. 

Hoviputki Oy on vuonna 2015 perustettu Uudellamaalla toimiva LVI-alan yritys, joka työllistää tällä hetkellä 16 henkilöä. Toimintaa on laajennettu myös lämpöpumppujen asennukseen ja huoltoon ja tytäryhtiö Kylmähovi Oy aloitti toimintansa alkuvuodesta 2022. Vankan ammattitaidon lisäksi vakavaraisen yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat tehokkuus toiminnassa ja sujuva asiakaspalvelu. 

Tehtävänkuva

Kylmälaiteasennuksen työnjohtajana vastaat lämpöpumppuasennusten kenttätoiminnan pyörittämisestä kuten, eli päivittäiseen työhösi kuuluu mm. kohdekäynnit ja tarjouslaskenta. Lisäksi (hyvän laitetietämyksesi ansiosta) pystyt neuvomaan ja ohjeistamaan asentajia esimerkiksi asennuksen teknisten ongelmien kanssa. Työkohteet sijaitsevat Uudellamaalla ja käytössäsi on työaikana auto työnantajan puolesta. Kenttätoiminnasta vastaamisen lisäksi pääset kehittämään Kylmähovi Oy:n toimintaa ja suunnittelemaan toiminnan laajentamista ja kasvua muun porukan kanssa. 

Toivomme

  • Sinulla on jo vähintään muutaman vuoden kokemus laiteasennuksista ja hyvä asennus- ja laitetekninen osaaminen eri merkeistä ja malleista. Hallitset ILPit, VILPit ja PILPit.  
  • Aiempi työnjohto- tai esihenkilökokemus katsotaan hakijan eduksi. 
  • Olet asiakaspalveluhenkinen sekä organisointikykyinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot.
  • Kylmälaiteasentajan luvat ovat tehtävässä tarpeen, sähköluvat katsotaan eduksi.
  • Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä ajokortti ovat tehtävässä välttämättömät.

Tarjoamme

Hoviputki Oy tarjoaa sinulle vakituisen työn yrityksessä, jossa pääset mukaan kehittämään ja rakentamaan kasvavaa liiketoimintaa. Panostamme työhyvinvointiin sekä tiimihengen ylläpitoon ja koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme työntekijöillemme useita merkittäviä etuja kuten laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, kuntosalin käytön toimitiloissamme sekä yhteistä toimintaa kuten harrastamista tai reissuja työyhteisön kesken. Porukkaan sopivalla tekijällä on mahdollisuus edetä yrityksessä osakkuuteen saakka!

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe toimistoaikana.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Hoviputki Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 1.12.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.