Raskaan kaluston asentaja, Kone Pistemaa Oy

Hakuaika päättyy
16.5.2021
Sijainti
Oulu
Toimeksiantaja
Kone Pistemaa Oy

RASKAAN KALUSTON ASENTAJA, KONE PISTEMAA OY

Haluaisitko työskennellä kasvavassa yrityksessä, hyvässä työporukassa, jossa huumoria saa ja pitää olla?

Etsimme Oulussa Kone Pistemaa Oy:lle raskaan kaluston asentajaa vakituiseen työhön. 

Tehtävänkuvaus

Huoltotiimin vahvistukseksi kaivataan osaavaa asentajaa. Asentajan pääasiallisena tehtävänä on maanrakennuskoneiden, kuorma-autojen, päällirakenteiden yms. huoltaminen, korjaaminen ja varustelu.

Edellytämme

  • Sinulla on työhön sopiva koulutus ja kokemusta asentajan tehtävistä, tai muuten hankittua mekaniikan osaamista. Olet motivoitunut kehittymään todelliseksi raskaan kaluston osaajaksi.
  • Työssäsi olet huolellinen ja tarkka, sekä ylpeä työsi laadusta.
  • Lisäksi toivomme, että olet alasta kiinnostunut, huumorintajuinen ja motivoitunut työntekijä, joka suoriutuu työstään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.
  • Osaat suomea vähintään välttävästi.
  • Voit työskennellä 2-vuorotyössä.

Tarjoamme

Kone Pistemaa tarjoaa työntekijälleen vakituisen työn kasvavassa yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen osaamisesi mukaan. Työntekijänämme sinulla on hyvät eväät onnistua ja kehittyä ammatillisesti. Työpaikkana olemme joustava ja luotettava, ja meillä töitä tehdään hyvällä meiningillä!

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika 2-vuorotyö (aamu klo 7-15 ja ilta klo 14-22). Olemme auki myös lauantaisin, joten lauantaivuorossa työskennellään n. joka kolmas viikko.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan.
  • Työn aloitus heti/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

Kone Pistemaa Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 13.5.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

ETsitäänkö sinullekin työntekijä?

010 391 9490
Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.