Ohjelmistomyyjä (rakennusalalle), JCAD – Quanttos Oy

Hakuaika päättyy
22.6.2021
Sijainti
Tampere, Oulu, Vantaa
Toimeksiantaja
Quanttos Oy

OHJELMISTOMYYJÄ (RAKENNUSALALLE)

Etsimme Quanttos Oy:lle JCAD -ohjelmistomyyjää Tampereen, Oulun tai Vantaan toimistolle.

Haluaisitko sinä työskennellä erittäin kannustavalla provisiopalkalla rakennusalan asiakkaiden luotettuna yhteistyökumppanina, ja vieläpä osana työyhteisöä, jossa todella viihdytään? Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme!

JCAD – Quanttos Oy on ohjelmistotalo, joka keskittyy tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita ja tehokkaita ratkaisuja määrälaskentaan. Määrälaskenta on erityisosaamisaluettamme ja työkalumme siihen ovat markkinoiden kehittyneimpiä. Lue lisää: www.jcad.fi

Tehtävänkuvaus

Ohjelmistomyyjänä työskentelet rakennusalan asiakkaiden parissa tarjoten heille markkinoiden ykköstyökaluja laadukkaaseen määrälaskentaan ja hävikin vähentämiseen, ja näin ollen parempiin tuloksiin rakennusprojekteissaan. Vastaat omista asiakkuuksistasi ja organisoit omaa työtäsi aina liidien hankinnasta asiakastapaamisiin asti hyvin itsenäisesti, mutta silti osana kokenutta myyntitiimiä. Työviikkosi koostuvat siis asiakastapaamisten buukkaamisesta sekä itse asiakastapaamisista, jotka tänä päivänä onnistuvat usein myös etäyhteyksien avulla.

Toivomme sinulta

Rakennusalan tuntemus ja aikaisempi kokemus myyntityöstä katsotaan isoksi eduksi, mutta ennen kaikkea tässä työssä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä esiintyä vakuuttavasti asiakaskontakteissa. Olet loistava lisä tiimiimme, mikäli tartut toimeen reippaasti ja oma-aloitteisesti sekä motivoidut mahdollisuudesta erittäin hyviin ansioihin henkilökohtaisen myynnin mukaan.

Ajokortti on tässä tehtävässä oltava.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vakituisen työn ja loistavan mahdollisuuden kehittyä alan huippumyyjäksi osana ammattitaitoista, kannustavaa tiimiä, jossa työtä tehdään hyvällä meiningillä! Ennen kaikkea pääset työskentelemään kannustavalla provisiopalkalla, joka mahdollistaa erittäin hyvän ansiotason saavuttamisen.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen.
  • Palkkaus: Provisio + edut. Alussa mahdollisuus kiinteään peruspalkkaan (1 kk).
  • Työn aloitus joustavasti sopimuksen mukaan.
  • Voit työskennellä joko Tampereen, Oulun tai Vantaan toimistollamme.

Näin haet

Quanttos Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 22.6.2021. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00, p. 050 4167 592 (ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

ETsitäänkö sinullekin työntekijä?

010 391 9490
Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.