Asiakashankkijoita (lämpöpumput), EnergiaYkkönen Oy

Hakuaika päättyy
20.4.2023
Toimeksiantaja
EnergiaYkkönen Oy

ASIAKASHANKKIJOITA, ENERGIAYKKÖNEN OY

Etsimme EnergiaYkkönen Oy:lle asiakashankkijoita vakituiseen työhön, vahvistamaan asiakashankkinnan Oulun tiimiä.

Ilma-vesilämpöpumput ovat nousseet huimaan suosioon suomalaisissa kodeissa! Erinomainen hyötysuhde, nopea asennus, selvät säästöt, lyhyt takaisinmaksuaika, ekologisuus sekä fossiilisten lämmitysmuotojen rajoitukset tekevät asiakkaalle päätöksen helpoksi. Näitä myyntitapaamisia on mahtava bookata!

Tehtävänkuvaus

Asiakashankkijana EnergiaYkkösellä hankit asiakaskontakteja myyjille. Työskentelet omalla työpisteelläsi EnergiaYkkösen toimistolla Oulun keskustan läheisyydessä osana asiakashankkijatiimiä. Saat tuotteeseen ja tehtävään kattavan perehdytyksen, joten aikaisempaa kokemusta ei vaadita.

Edellytykset

  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja tulet helposti juttuun ihmisten kanssa.
  • Olet aktiivinen ja positiivinen tyyppi. Huolehdit tehtävistäsi tavoitteellisesti ja haluat kehittyä työssäsi.
  • Suomen kielen taitosi on hyvä, etkä pelkää tarttua puhelimeen.
  • Aikaisempi asiakashankinta- tai myyntikokemus ei ole välttämätöntä sillä koulutamme tehtävään. Asenteesi työntekoon ratkaisee!

Tarjoamme

Markkinajohtaja EnergiaYkkönen tarjoaa työntekijälleen kokoaikaisen ja vakituisen työn. Hyvän ja kattavan koulutuksen sekä henkilökohtaisen perehdytyksen johdosta sinulla on loistavat mahdollisuudet edetä urallasi. Kannustava provisiopalkkaus takuupalkan lisänä mahdollistaa aktiiviselle asiakashankkijalle erittäinkin hyvän ansiotason!

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (halutessasi myös osa-aikainen iltatyö on mahdollista).
  • Työaika ma-pe 9:00-16:00.
  • Palkkaus: takuupalkka 10€/h + provisio ja edut.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

EnergiaYkkönen Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 20.4.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta)

EnergiaYkkönen Oy on nopeasti kasvava ekologisiin lämmitysjärjestelmiin erikoistunut yritys, jonka päätuotteita ovat ilma-vesilämpöpumput sekä lämmitysputkistoremontit. EnergiaYkkönen kuuluu LämpöYkkönen Oy konserniin sekä Viessmann -perheeseen. Energiapolitiikan muutokset, fossiilisten lämmitysmuotojen rajoitukset sekä ELY-keskuksen tuet tukevat yrityksen nopeaa kasvua ja lupaavat asiakashankkijoille huippu mahdollisuudet.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.