Isännöitsijä, Länsimäen kiinteistöpalvelu Oy

Hakuaika päättyy
23.4.2023
Toimeksiantaja
Länsimäen kiinteistöpalvelu Oy

ISÄNNÖITSIJÄ, LÄNSIMÄEN KIINTEISTÖPALVELU OY

Haemme nyt Vantaalla isännöitsijää Länsimäen Kiinteistöpalvelu Oy:lle, vakituiseen työhön.

Länsimäen Kiinteistöpalvelu Oy tarjoaa asiantuntevaa, pitkäjänteistä ja turvallista isännöinti-, kiinteistönhoito- ja siivouspalvelua pääasiassa omistaja-asiakasyhtiöilleen Länsimäen alueella. Toimintamme on jatkunut jo 50 vuoden ajan. Toiminta-ajatuksemme on parantaa omistaja-asiakkaidemme elämänlaatua, ylläpitää ja kehittää asumismukavuutta, elinympäristön viihtyisyyttä ja turvallista asumista. Yritys työllistää tällä hetkellä 18 kiinteistöpalvelualan ammattilaista.

Tehtävänkuvaus

Vastaat työssäsi kahden muun isännöitsijän sekä muiden ammattilaisten kanssa noin 40 länsimäkeläisen taloyhtiön isännöinnistä. Sinulla on merkittävä rooli taloyhtiöiden johtamisessa ja talouden hoitamisessa, ja tätä tehtävääsi hoidat kehittävällä otteella, hyvässä vuorovaikutuksessa taloyhtiöiden hallitusten kanssa.

Toivomme

  • Sinulla on isännöitsijän työstä jo useamman vuoden kokemus sekä tehtävään soveltuva koulutus. Erityisesti toivomme kokemusta laajoista saneeraushankkeista, kuten putkiremonteista.

  • Työskentelet tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, joten merkittävässä roolissa tässä tehtävässä menestymiselle ovat hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot.

  • Sinulla on hyvät tietotekniset taidot (käytössä mm. Domus ja MS Office -ohjelmat).

Tarjoamme

Länsimäen Kiinteistöpalvelu tarjoaa sinulle joustavan ja itsenäisen työn pitkäaikaisten taloyhtiöasiakkaiden parissa, mukavassa porukassa. Saat työhösi hyvän perehdytyksen, ja mahdollistamme jatkuvan kehittymisen ja kouluttautumisen ammatissasi.

Muut tiedot

  • Ensisijainen työpisteesi sijaitsee Länsimäen toimistolla, mutta myös osittainen etätyöskentely on mahdollista.

  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.

  • Joustava työaika.

  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Länsimäen Kiinteistöpalvelu Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 23.4.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.