Kiinteistönhoitaja, Kiinteistö Oy Kummatti

Hakuaika päättyy
22.1.2023

KIINTEISTÖNHOITAJA, KIINTEISTÖ OY KUMMATTI

Etsimme Raahessa Kiinteistö Oy Kummatille kiinteistönhoitajaa vakituiseen työhön, ammattitaitoisen huoltoyksikkömme vahvistukseksi.

Kiinteistö Oy Kummatti on Raahen kaupungin alueella huoneistonvuokraustoimintaa harjoittava osakeyhtiö, jolla on noin 900 vuokrahuoneistoa eri puolilla Raahen kaupunkia. Yrityksen liiketoiminta jakaantuu asuntojen vuokraukseen, kiinteistöjen ylläpitoon ja isännöintiin. Tutustu tarkemmin: www.kummatti.fi

Tehtävänkuvaus

Työnkuvaan kuuluvat monipuolisesti kaikki kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtävät Kiinteistö Oy Kummatin kiinteistöissä Raahessa. Kiinteistönhoitoyksikkö vastaa kiinteistöjen toimivuudesta ja on merkittävässä roolissa mm. energiakustannusten pitämisessä oikealla tasolla.

Toivomme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja teknistä osaamista, sekä työelämän kokemusta vastaavia kädentaitoja vaativista tehtävistä.
  • Ennen kaikkea toivomme reipasta ja positiivista työskentelyasennetta sekä kykyä omaksua mm. moderneja talotekniikan järjestelmiä.
  • Suomen kielen osaaminen sekä hyvät sosiaaliset taidot ovat tehtävässä tarpeen. Englannin kielen osaaminen on eduksi.
  • Kiinteistönhoitajalla on oltava B-ajokortti. Kiinteistönhoitokoneiden ajotaito katsotaan eduksi.

Tehtävään saat kattavan perehdytyksen työskennellessäsi aluksi kokeneen kiinteistönhoitajan työparina. Tuemme työntekijää ammatillisessa kehittymisessä ja esim. ammattitutkinnon hankkimisessa työn ohella.

Tarjoamme

Kiinteistö Oy Kummatti tarjoaa työntekijälleen vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen ammattitaitoisessa ja reilussa työporukassa. Hyvän ja rennon työilmapiirin lisäksi saat työstäsi kilpailukykyisen palkan ja mukavia etuja, kuten vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja laajennetun työterveyshuollon, Epassin ja yrityksen oman kuntosalin käyttöösi.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (40 h/vko).
  • Työaika pääsääntöisesti ma-pe 7-15:30. Poikkeuksena päivystykset arkisin ja viikonloppuisin (noin joka 5. viikonloppu).
  • Palkkaus Kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan TES:n puitteissa.
  • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

Kiinteistö Oy Kummatin apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 22.1.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00, p. 050 4167 592 (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista, mutta työnantaja itse käsittelee hakemukset, haastattelee työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

 

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.