Koulutuspäällikkö, Savonlinnan kansanopisto ry

KOULUTUSPÄÄLLIKKÖ

Etsimme nyt pienen, mutta kehittyvän Savonlinnan Kansanopiston johtoryhmään osaavaa, ideoita pursuavaa ja työtä pelkäämätöntä koulutuspäällikköä.

Tehtävänkuvaus

Koulutuspäällikön tehtävässä toimit opetushenkilöstön lähiesimiehenä ja avainhenkilönä opiskelijoiden kohtaamisessa sekä ohjaamisessa. Johdat koulutuksen kehittämis- ja kurssitiimiä sekä opiskelijaneuvostoa, ja vastaat opiskelijoiden rekrytoinnista ja uusien koulutustuotteiden kehittämisestä yhdessä rehtorin ja kehityspäällikön kanssa johtoryhmässä. Lisäksi koulutuspäällikölle kuuluu opiskelijahuolto ja opiskelijahallinto Primus-, Kurre- ja Wilma-ympäristöissä.

Toivomme

Edellytämme koulutuspäälliköltä opinto-ohjaajan tai opettajan pätevyyttä ja katsomme eduksi monipuolisen kokemuksen koulutusmaailmasta sekä esimiestyöstä, mutta tärkeintä tehtävässä on joustavuus ja kehittämishenkisyys.

Tarjoamme

Savonlinnan Kansanopisto tarjoaa sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn sekä hyvät puitteet sen suorittamiselle. Tuemme henkilöstömme jaksamista, kouluttautumista sekä liikunta- ja kulttuuriharrastuksia ja tarjoamme osaavan, inhimillisen ja sydämellisen työyhteisön tuen uudelle jäsenellemme. (www.sko.fi)

Muut tiedot

  • Työ on vakituinen ja kokoaikainen (36,25h/viikko).
  • Noudatamme palkkauksessa yksityisen opetusalan työehtosopimusta.
  • Työn aloitus mahdollisuuksien mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä tai viimeistään 8/2023.

Näin haet

Savonlinnan Kansanopiston apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 7.2.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

 

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.