LVI-työnjohtaja, Hoviputki Oy

LVI-TYÖNJOHTAJA, HOVIPUTKI OY

Etsimme Vantaalla kokenutta LVI-työnjohtajaa Hoviputki Oy:lle, vakituiseen työhön.

Hoviputki Oy on vuonna 2015 perustettu Uudellamaalla toimiva LVI-alan yritys, joka työllistää tällä hetkellä 16 henkilöä. Vankan ammattitaidon lisäksi vakavaraisen yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat tehokkuus toiminnassa ja sujuva asiakaspalvelu.

Tehtävänkuva

LVI-työnjohtajana työskentelet erityisesti huoltosaneerauksen projektien parissa ja toimit 5-10 asentajan esihenkilönä. Opastat asentajia työmailla käytännöntasolla ja huolehdit myös asentajatiimin aikatauluista. Vastaat nimetyistä urakoista kokonaisvaltaisesti ja tehtäviisi kuuluu edellä mainitun lisäksi yhteydenpito asiakkaaseen ja muihin sidosryhmiin, materiaalien tilaus ja hallinta, raportointi ja vastuu työmaan etenemisestä sekä laskutus. Työkohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella ja tarvittaessa käytössäsi on auto työnantajan puolesta.

Toivomme

  • Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta tai muuten hankittua osaamista.
  • Erityisesti kokemus maalämpöurakoinnista ja esihenkilönä toimimisesta katsotaan hakijan eduksi, lisäksi arvostamme kovasti LVI-asentaja taustaa.
  • Olet ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyinen ja osaat pitää useita lankoja käsissäsi samaan aikaan.
  • Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä ajokortti ovat tehtävässä välttämättömät.

Tarjoamme

Hoviputki Oy tarjoaa sinulle vakituisen työn yrityksessä, jossa pääset mukaan kehittämään ja rakentamaan kasvavaa liiketoimintaa. Panostamme työhyvinvointiin sekä tiimihengen ylläpitoon ja koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme työntekijöillemme useita merkittäviä etuja kuten laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, kuntosalin käytön toimitiloissamme sekä yhteistä toimintaa kuten harrastamista tai reissuja työyhteisön kesken. Porukkaan sopivalla tekijällä on mahdollisuus edetä yrityksessä osakkuuteen saakka! (www.hoviputki.fi)

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe toimistoaikana.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Näin haet

Hoviputki Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 8.2.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta)

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.