Mainostoimiston projektikoordinaattori, Digitoimisto Digitaali Oy

Hakuaika päättyy
16.4.2023
Toimeksiantaja
Digitoimisto Digitaali Oy

MAINOSTOIMISTON PROJEKTIKOORDINAATTORI, DIGITOIMISTO DIGITAALI OY

Etsimme Savonlinnassa Digitoimisto Digitaalille projektikoordinaattoria suunnittelemaan, koordinoimaan ja aikatauluttamaan mainostoimiston monipuolisia projekteja.

Digitaali on vuonna 2010 perustettu digi-, mainos- ja viestintätoimiston palveluja tarjoava yritys, jossa kaiken keskiössä on ensiluokkainen ja kokonaisvaltainen asiakaspalvelu. Kattavaan palvelutarjontaan kuuluu keskeisesti mm. verkkosivujen, grafiikan, mainoskampanjoiden ja sisällön tuottaminen.

Tehtävänkuvaus

Projektikoordinaattorina työskentelet Digitaalin timanttisen digiosaajatiimin osana ja tukena, pitäen mainostoimiston eri projekteissa langat käsissäsi. Työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa, osallistuen uusien konseptien ja kampanjoiden suunnitteluun, sekä huolehtien siitä, että projektit etenevät sovitussa aikataulussa loppuun saakka. Työskentelet myyvällä, asiakaslähtöisellä otteella räätälöidessäsi asiakkaalle lisäarvoa tuottavia palvelukokonaisuuksia.

Viihtyisä toimistomme sijaitsee Savonlinnan keskustassa, mutta projektikoordinaattorina voit työskennellä myös osittain etänä – huomioiden kuitenkin, että asiakastapaamisiin Savonlinnan seudulla on päästävä tarvittaessa nopeastikin.

Toivomme sinulta

Etsimme porukkaamme ensisijaisesti hyvää tyyppiä, jolla on vahva palveluasenne, intoa ideoida ja kehittää toimintaa sekä ennen kaikkea kyky hallita kokonaisuuksia. Kokemus mainostoimistotyöstä tai myynnin ja markkinoinnin alalta on varmasti eduksi tehtävissä, mutta myös muu työkokemus laajojen tehtäväkokonaisuuksien/ projektien hallinnassa antaa hyvät eväät tähän työhön. Vaikka tehtävä on itsenäinen ja vastuullinen, on sinulla tietysti saatavilla myös osaavan tiimin tuki!

Lopullinen toimenkuvasi tulee muotoutumaan sen mukaan, mitä osaat ja mitä haluat oppia. Joka tapauksessa Digitaalilla tulet työskentelemään pitkäaikaisesti, vakituisessa työsuhteessa, kannustavassa ja luottamukseen perustuvassa ilmapiirissä, huipputyyppien kanssa!

Näin haet

Digitaali Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveen kera Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 16.4.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.