Projektipäällikkö, Ramudden Oy

Hakuaika päättyy
13.4.2023
Toimeksiantaja
Ramudden Oy

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, RAMUDDEN OY

Haemme vahvoilla myynnillisillä ja työnjohdollisilla taidoilla varustettua projektipäällikköä Ramudden Oy:n Jyväskylän toimipisteelle, vakituiseen työhön.

Ramudden on Pohjoismaiden johtava ja vahvassa kasvussa oleva, työnaikaisten liikenne- ja rakennusturvallisuusratkaisujen toimittaja. Toimintamme kattaa kokonaisvaltaiset palvelut tilapäisiin liikennejärjestelyihin kuten suunnittelun, asennuksen sekä tuotevuokrauksen. Tarjoamme myös kaikki liikenteenohjaus- ja liikennejärjestelypalvelut asfaltointityömaille ympäri Suomen. Toimimme Suomessa kahdeksalla paikkakunnalla: Tampereella, Helsingissä Oulussa, Turussa, Jyväskylässä, Vaasassa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa palvellen koko maata. Ramuddenin palveluksessa työskentelee yli 100 osaajaa.

Tehtävänkuvaus

Toimit osana Jyväskylän kolme henkistä tiimiä ja vastaat alueesi myynnin ja asiakkuuksien hoitamisesta ja kehittämisestä. Työnkuvasi sisältää päivittäistä yhteydenpitoa asiakkaisiin ja heidän rakennushankkeisiinsa omalla myyntialueellasi. Teet yhteistyötä useiden eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden, muiden toimipisteiden ja asennuspalveluiden kanssa. Tuet omalla panoksellasi koko tiimin työtä ja edesautat tavoitteiden saavuttamisessa. Lisäksi avustat Jyväskylän toimipisteen resurssien käytön suunnittelussa sekä asennustiimien ohjauksesta projekteille niiden tarpeiden mukaisesti, osallistut myös asennustöihin tarpeen mukaan.

Edellytykset

Edellytämme sinulta kokemusta infra-alalta, projektinvetotehtävistä ja esimiestyöstä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä esimies- sekä vuorovaikutustaitoja, paineensieto- ja päätöksentekokykyä, sekä hyviä tiimityötaitoja ja hurttia huumoria.

Osallistut viestintään työryhmille sekä asiakkaan suuntaan. Ahkera, oma-aloitteinen ja positiivinen henkilö menestyy työssä erinomaisesti. Teknisissä asioissa sinulla on käytössäsi Ramuddenin organisaation ammattitaitoinen taustatuki.

Lisäksi odotamme sinulta:

  • Alueen rakennusliiketoiminnan ja infra-alan tuntemusta (alan toimijat ja yritykset).

  • Kaupallista tai teknillistä koulutusta.

  • Myynnillistä ja palveluhenkistä otetta työhön.

  • Hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

  • Halua tuottaa asiakkaille parhaimmat ratkaisut ja palvelut.

  • MS Officen osaamista.

Tarjoamme

Ramudden Oy tarjoaa sinulle näköalapaikan kasvavalla ja kiinnostavalla toimialalla, kansainvälisessä yrityksessä, mukavassa työporukassa. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme mm. hyvän työterveyshuollon sekä vuosittaisen virike-edun.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

  • Työaika ma-pe pääsääntöisesti klo 7-16 välillä.

  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.

  • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan.

Näin haet

Ramudden Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 13.4.2023. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta)

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.