Putkiasentajia, Putkiwuorio Oy

Hakuaika päättyy
16.4.2023
Toimeksiantaja
Putkiwuorio Oy

PUTKIASENTAJIA, PUTKIWUORIO OY

Etsimme Putkiwuorio Oy:lle kokeneita putkiasentajia urakkatyömaille uudis- ja saneerauskohteisiin, vakituiseen työhön.

Putkiwuorio Oy on kasvanut vuosikymmenten aikana tunnetuksi ja luotetuksi LVI-alan kokonaispalveluja tarjoavaksi yritykseksi. Vuonna 1934 perustettu yritys työllistää nykyisin n. 80 työntekijää ja yrityksen liikevaihto on vuositasolla n. 20 miljoonaa euroa. Putkiwuorio Oy on edelleen perustaja Arthur Wuorion jälkeläisten omistuksessa oleva perheyritys.

Tehtävä

Työskentelet monipuolisissa putkiasentajan tehtävissä asuin,- julkisten- ja toimitilarakennusten uudis- ja peruskorjaushankkeissa. Työmaat sijaitsevat Uudenmaan alueella, pääasiassa pääkaupunkiseudulla tai sen läheisyydessä.

Toivomme

  • Sinulla on kokemusta putkiasentajan työstä vähintään noin viiden vuoden ajalta koulusta valmistumisen jälkeen.

  • Pystyt ymmärtämään ohjeita sekä kommunikoimaan työssä suomen kielellä.

Tarjoamme

Putkiwuorio Oy tarjoaa sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen kannustavassa työporukassa sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja edut (vuosittainen virike-etu ja keskimääräistä parempi työterveys). Putkiwuorio Oy:n vahvuus on ammattitaitoinen henkilökunta ja pitkäaikaiset yhteistykumppanit! www.putkiwuorio.fi

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

  • Työaika ma-pe 7-15:30.

  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ urakkapalkka.

  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Putkiwuorio Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 16.4.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta)

——————

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.