Tarjouslaskija, Maalausliike Kuikanmäki Oy

TARJOUSLASKIJA, MAALAUSLIIKE KUIKANMÄKI OY

Etsimme pääkaupunkiseudulla tarjouslaskijaa Maalausliike Kuikanmäki Oy:lle, vakituiseen työhön.

Maalausliike Kuikanmäki Oy on vuonna 1957 perustettu maalaus- ja remonttialan yritys, joka tarjoaa osaamistaan monipuolisissa saneerausprojekteissa; rakennusten sisä- ja ulkomaalaustöissä, julkisivuremonteissa, huoneistoremonteissa, lattia-asennuksissa sekä pienimuotoisissa kirvesmiestöissä. Asiakkaitamme ovat kaupungit ja kunnat, yritykset sekä taloyhtiöt, myös yksityiset kotitaloudet Helsingin seudulla. Tutustu tarkemmin: www.maalausliikehelsinki.com

Tehtävänkuvaus

Tarjouslaskijana työskentelet yrittäjän “oikeana kätenä”, tehden ennen kaikkea urakkatarjouslaskentaa maalausurakoille. Toimit lisäksi työnjohdollisissa tehtävissä monipuolisissa maalausprojekteissa erittäin ammattitaitoiselle ja sitoutuneelle maalariporukalle. Kaikki urakkakohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, ja tarvittaessa käytettävissäsi on yrityksen auto.

Toivomme sinulta

  • Olet maalaus- tai rakennusalan osaaja, ja sinulla on aikaisempaa kokemusta tarjouslaskennasta.
  • Työnjohtokokemus tai muu vankka kokemus vastuullisista maalausprojekteista katsotaan eduksi.
  • Erityisesti toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuun ottamiseen.
  • Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää tietoteknistä osaamista (esim. sujuva Excelin käyttö).
  • Olet suomenkielentaitoinen.
  • B-ajokortti on tehtävässä tarpeen.

Tarjoamme

Maalausliike Kuikanmäki Oy tarjoaa sinulle vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä – ammattitaitoisessa ja mukavassa työporukassa, sekä mahdollisuuden kehittyä ja ottaa suurempaakin vastuuta yrityksessä. Hyvän ja rennon työilmapiirin lisäksi saat työstäsi kilpailukykyisen palkan, jonka lisäksi yritys tarjoaa työntekijöilleen mm. ylimääräisen eläkevakuutuksen.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika klo 7:00-15:30 (ruokatauko 30 min).
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan, maalis-huhtikuussa.

Näin haet

Maalausliike Kuikanmäki Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 21.3.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.