Tekninen isännöitsijä/- asiantuntija, Kiinteistö Oy Kummatti

TEKNINEN ISÄNNÖITSIJÄ/- ASIANTUNTIJA

Etsimme Raahessa Kiinteistö Oy Kummatille teknistä isännöitsijää/- asiantuntijaa vakituiseen työhön.

Kiinteistö Oy Kummatti on Raahen kaupungin alueella huoneistonvuokraustoimintaa harjoittava osakeyhtiö, jolla on noin 900 vuokrahuoneistoa eri puolilla Raahen kaupunkia. Yrityksen liiketoiminta jakaantuu asuntojen vuokraukseen, kiinteistöjen ylläpitoon ja isännöintiin. Tutustu tarkemmin: www.kummatti.fi

Tehtävänkuvaus

Teknisenä isännöitsijänä vastaat mm. pitkän tähtäimen huolto- ja korjaushankkeiden suunnittelusta, budjetoinnista sekä pienimuotoisista rakennuttajatehtävistä, joihin sisältyy kilpailuttamista ja sopimusten hallintaa sekä sopimuskumppaneilla teetetyn työn laadun ja sopimuksen valvontaa. Omalta osaltasi vastaat myös taloteknisestä kunnossapidosta, kulutusseurannan valvonnasta ja kiinteistönhoidon laadun seurannasta. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu vahinkokorjausten läpivienti sekä asukasvaihdosten yhteydessä tehtävät asuinhuoneistojen tarkastukset ja remonttitilaukset sekä prosessien läpivienti.

Toivomme sinulta

 • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. LVI-, sähkö-, rakennusmestari/ -insinööri)
 • Aiempaa kokemusta eri-ikäisten kiinteistöjen suunnitelmallisesta ylläpidosta ja korjauksista sekä niiden teknisten järjestelmien toiminnasta ja kiinteistöautomaatiosta.
 • Kokemusta hankinnoista/ kilpailutuksesta.
 • Hyvät tietotekniset taidot (käytössä mm. Tampuuri ja MS Office -ohjelmat)
 • Erityisesti toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja sitoutumista työhön.
 • Suomen kielen (suullinen ja kirjallinen) osaaminen sekä hyvät sosiaaliset taidot ovat tehtävässä tarpeen. Englannin kielen osaaminen on eduksi.
 • Tehtävässä vaaditaan B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön tarvittaessa.
 • Kiinteistöhuollon kaluston/koneiden tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Kiinteistö Oy Kummatti tarjoaa työntekijälleen vakituisen ja monipuolisen työn ammattitaitoisessa ja mukavassa työporukassa. Hyvän ja rennon työilmapiirin lisäksi saat työstäsi kilpailukykyisen palkan ja mukavia etuja, kuten vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja laajennetun työterveyshuollon, Epassin ja yrityksen oman kuntosalin käyttöösi.

Muut tiedot

 • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
 • Työaika liukuva klo 7:00-17:00 välillä.
 • Osittaiseen etätyöskentelyyn on mahdollisuus (esim. 1 pv/vko).
 • Palkkaus Kiinteistöalan toimihenkilöitä koskevan TES:n puitteissa.
 • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä/ sopimuksen mukaan.

Näin haet

Kiinteistö Oy Kummatin apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 8.2.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00, p. 050 4167 592 (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista, mutta työnantaja itse käsittelee hakemukset, haastattelee työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.