YdinTiimi

Rekryluurin ydintiimillä ja perustajilla on yhteensä 15 vuoden kokemus rekrytointialasta.

Kaisa, rekrytointivastaava & perustaja

Mitkä ovat pääasialliset tehtäväsi Rekryluurilla?
Lyhyesti sanottuna vastaan meillä rekrytointien onnistumisesta. Osallistun itsekin päivittäiseen rekrytointityöhön: laadin työpaikkailmoituksia, olen yhteydessä asiakkaisiin sekä työnhakijoihin ja teen työnhakijoiden esivalintatyötä. Vastaan myös Rekryluurin omien työntekijöiden rekrytoinneista sekä perehdytyksestä.

Mitä olet aikaisemmin tehnyt?
Valmistuin Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta vuonna 2010. Olen työskennellyt siitä lähtien rekrytointialalla. Olen tehnyt työurani aikana lähemmäs tuhat rekrytointia ja toiminut useiden satojen itse valittujen työntekijöiden työnantajana. Kokemuksen kautta olen oppinut jo melko hyvin näkemään kuka työntekijä sopii mihinkin tehtävään ja työyhteisöön.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Vietän paljon aikaa lasteni kanssa ja harrastelen telinevoimistelua.

Kari-Matti, toimitusjohtaja & perustaja

Mitkä ovat pääasialliset tehtäväsi Rekryluurilla?
Olen aika innokas tutkimaan ja kehittämään asioita, ja usein huomaankin kehitelleeni Rekryluurin palveluita pitkälle aamuyöhön. Ei olekaan sattumaa, että päivittäisen hallinnoinnin lisäksi vastuullani on Rekryluurin tuotekehittely ja rekrytointiprosessin toimivuuden varmistaminen. Jos joku juttu ei toimi kuten pitäisi, minä olen yleensä se, joka asian ratkaisee.

Mitä olet aikaisemmin tehnyt?
Viimeiset viisi vuotta olen toiminut rekrytointialan yrittäjänä. Opinnot suoritin Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa ja valmistuin vuonna 2009. Siitä lähtien olen työskennellyt erilaisissa yrityksiin tai yrittäjyyteen liittyvissä tehtävissä. Olenkin oppinut ymmärtämään yrityksen tarpeita etenkin rekrytointien suhteen varsin hyvin.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Vapaa-ajalla tulee harrasteltua salibandyä, ja viime kesänä hurahdin pahan kerran myös padeliin. Paljon tulee vietettyä aikaa myös lasteni kanssa niin kotona kuin harrastuksissakin.