YdinTiimi

Kaisa, rekrytointivastaava

Mitkä ovat pääasialliset tehtäväsi Rekryluurilla?
Lyhyesti sanottuna vastaan meillä rekrytointien onnistumisesta. Osallistun itsekin päivittäiseen rekrytointityöhön, eli laadin työpaikkailmoituksia, olen yhteydessä asiakkaisiin ja työnhakijoihin, sekä teen työnhakijoiden esivalintatyötä. Kun uusia rekryluurilaisia tulee taloon, vastaan henkilökohtaisesti heidän perehdytyksestä ja koulutuksesta, jotta rekrytointien taso pysyy laadukkaana.

Mitä olet aikaisemmin tehnyt?
Valmistuin Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta vuonna 2010, josta lähtien olenkin työskennellyt aina rekrytoitialalla. Olen tehnyt työurani aikana lähemmäs tuhat rekrytointia ja toiminut useiden satojen itse valittujen työntekijöiden työnantajana, joten alan pikkuhiljaa olemaan jo melko hyvä näkemään kuka työntekijä sopii mihinkin tehtävään ja työyhteisöön.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Vietän paljon aikaa lasteni kanssa ja harrastan telinevoimistelua.

Kari-Matti, toimitusjohtaja & perustaja

Mitkä ovat pääasialliset tehtäväsi Rekryluurilla?
Olen aika innokas tutkimaan ja kehittelemään asioita, ja usein huomaankin kehitelleeni Rekryluurin palveluita pitkälle aamuyöhön. Ei olekaan sattumaa, että päivittäisen hallinnoinnin lisäksi vastuullani on Rekryluurin tuotekehittely ja rekrytointiprosessin toimivuuden varmistaminen. Jos joku juttu ei toimi kuten pitäisi, minä olen yleensä se, joka asian ratkaisee.

Mitä olet aikaisemmin tehnyt?
Viimeiset neljä vuotta olen toiminut rekrytointialan yrittäjänä. Opinnot suoritin Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa valmistuen vuonna 2009, jonka jälkeen olen työskennellyt aina jollain tavalla yrityksiin tai yrittäjyyteen liittyvissä tehtävissä. Olenkin oppinut ymmärtämään yrityksen tarpeita etenkin rekrytointien suhteen varsin hyvin.

Mitä teet vapaa-ajallasi?
Vapaa-ajalla tulee harrasteltua salibandyä ja viime kesänä hurahdin pahan kerran myös padeliin. Vietän toki aikaa myös lasteni kanssa niin kotona kuin harrastuksissakin.