Lähihoitaja, Bertahemmet

Hakuaika päättyy
4.11.2021
Sijainti
Helsinki
Toimeksiantaja
Bertahemmet

LÄHIHOITAJA

Haluaisitko sinä työskennellä pienessä ja mukavassa työyhteisössä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää omaa työtäsi? 

Palveluasumista ruotsinkielisille vanhuksille tarjoava hoivakoti Bertahemmet etsii nyt hoivatiiminsä vahvistukseksi lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Helsingin Etelä-Haagassa sijaitseva, vuonna 1967 perustettu Bertahemmet tarjoaa senioriasukkailleen sekä vuokra-asumisen palveluja, että ympärivuorokautista hoivaa. Laadukasta ja asiakkaan tarpeita kunnioittavaa palvelua Bertahemmetin asukkaille tarjoaa lämminhenkinen ja työhönsä sitoutunut 25 hengen ammattitaitoinen hoitohenkilöstö. Tutustu arkeemme Facebook-sivuillamme.

Tehtävänkuvaus

Etsimme lähihoitajaa, jolla on aito halu työskennellä vanhusten ja heidän perheidensä kanssa! Lähihoitajana työpäiväsi koostuvat monipuolisesta perushoitotyöstä vanhusten parissa. Osallistut myös lääkehoidon toteuttamiseen osana kokonaisvaltaista hoitotyötä. 

Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä, sisältäen arki- ja viikonloppuvuoroja. (Mikäli 2-vuorotyö ei ole sinulle mahdollista, voimme tarvittaessa suunnitella sinulle myös omanlaisesi, elämäntilanteeseesi sopivan työajan.)

Toivomme sinulta

 • Soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto sekä mielellään kokemusta vanhustenhoidosta.
 • Voimassa olevat lääkeluvat ja tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan.
 • Puhutun ja kirjoitetun ruotsin kielen ymmärrys on tarpeen, sillä työkielemme on ruotsi. Asiakastyössä pärjäät kuitenkin joko ruotsin tai suomen kielellä.
 • Aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.
 • Lisäksi toivomme laadukkaan ja asiakaslähtöisen hoitotyön olevan sinulle sydämen asia!

Tarjoamme

Bertahemmet tarjoaa sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn tiiviissä ja lämminhenkisessä työyhteisössä, jossa työhyvinvointiin halutaan panostaa olemalla joustava ja huomioimalla jokaisen henkilökohtaiset elämäntilanteet.

Muut tiedot

 • Työsuhde on vakituinen.
 • Työaika: 2-vuorotyö, sisältäen arki- ja viikonloppuvuoroja. (Kokeneelle hoitajalle voimme suunnitella joustavasti elämäntilanteeseesi sopivan työajan.)
 • Täysi työaika (229,5 h /6 vko).
 • Palkkaus Avaintan TES:n mukaan.
 • Työn aloitus joustavasti sopimuksen mukaan.
 • Mahdollisuus työsuhdeasuntoon työpaikan läheisyydessä.

Näin haet

Bertahemmetin apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 4.11.2021. Täytämme lähihoitajan paikan heti sopivan tekijän löydettyämme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Carola Hultin, Bertahemmet puh. 09-477 47229.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

ETsitäänkö sinullekin työntekijä?

010 391 9490
Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.