Kirjanpitäjä

Hakuaika päättyy
16.4.2024
Sijainti
Hankasalmi
Toimeksiantaja
TiliSalomaa Oy

Etsimme nyt Hankasalmella kirjanpitäjää vakituiseen työhön, TiliSalomaa Oy:n ammattitaitoisen tiimin vahvistukseksi.

Tehtävänkuvaus

Kirjanpitäjänä palvelet TiliSalomaan monipuolista asiakaskuntaa kaikissa yritysten ja myös taloyhtiöiden talousasioissa. Huolehdit työssäsi omista asiakkuuksistasi kokonaisvaltaisesti hoitaen kaikki taloushallinnon osa-alueet, kuten laskutus, kirjanpito, tilinpäätökset, veroilmoitukset ja palkanlaskenta. Ohjelmistoina käytössämme on Visma Nova sekä Fennoa.

Toivomme sinulta

Tehtävät edellyttävät vahvaa taloushallinnon osaamista ja kykyä suoriutua mainituista tehtävistä itsenäisesti. Lisäksi toivomme, että suhtaudut työhösi positiivisesti ja asiakaslähtöisesti, ja olet reipas tiimityöskentelijä.

Tarjoamme

TiliSalomaa tarjoaa sinulle monipuoliset ja haasteitakin tarjoavat tehtävät, sekä vakituisen työsuhteen mukavassa, pienessä työyhteisössä jossa viihdytään! Osaamisen mukaisen palkkauksen lisäksi tarjoamme työntekijöillemme hierontaedun.

Muut tiedot

  • Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika toimistolla ma-pe klo 8-16.
  • Palkkaus Erton TES:een pohjautuen, sopimuksen mukaan. (Palkkatoive.)
  • Aloitus sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan.

Näin haet

TiliSalomaa Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 16.4.2024. Huom! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592.

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.