Kenttä-asiakashankinnan vastaava

Hakuaika päättyy
25.4.2024
Sijainti
Turku, Pori, Rauma, Kotka
Toimeksiantaja
EnergiaYkkönen Oy

Etsimme EnergiaYkkösen timanttiseen porukkaan kotimyynnin kokemusta omaavaa tiiminvetäjää luukkuasiakashankinnan tiimille Varsinais-Suomen, Satakunnan tai Kymenlaakson alueella.

Ilma-vesilämpöpumput ovat nousseet huimaan suosioon suomalaisissa kodeissa! Erinomainen hyötysuhde, nopea asennus, selvät säästöt, ekologisuus ja korotettu kotitalousvähennys tekevät tuotteesta huippukiinnostavan, joten näitä tapaamisia on ilo buukata!

Tehtävänkuvaus

Reissaat tiimin mukana omalla alueellasi maanantaista keskiviikkoon (loppuviikko vapaalla), kohtaat kuluttaja-asiakkaita kasvotusten heidän kotiovellaan ja sovit alueella toimivalle myyntitiimille tapaamisia. Tiiminvetäjänä vastuullasi on myös oman tiimisi toiminnan ohjaaminen ja suunnittelu yhdessä johdon kanssa.

Myyntitiimiemme toiminta-alueita ovat Varsinais-Suomi, Satakunta sekä Kymenlaakso, ja olemme kokoamassa asiakashankintatiimejä näille alueille. Näin ollen tiiminvetäjän kotikunnan olisi ihanteellista sijaita tuolla alueella.

Toivomme sinulta

  • Sinulla on jo aiempaa kokemusta koti- tai suoramyynnistä sekä aito kiinnostus kehittyä ammatissasi.
  • Olet aktiivinen ja positiivinen tyyppi, ja tulet helposti juttuun ihmisten kanssa.
  • Sinulla on sujuva suomenkielentaito.
  • Reissuvalmius ja ajokortti ovat tässä tehtävässä välttämättömät. Käytössäsi on tarvittaessa yrityksen auto.

Tarjoamme

Markkinajohtaja EnergiaYkkönen tarjoaa työntekijälleen vakituisen työn loistavassa porukassa – työyhteisössä jossa viihdytään! Saat hyvän ja kattavan koulutuksen työhösi ja sinulla on loistavat mahdollisuudet edetä urallasi. Kannustava provisiopalkkaus takuupalkan lisänä mahdollistaa aktiiviselle asiakashankkijalle erittäinkin hyvän ansiotason!

Voit tutustua yrityksen ja työntekijöidemme arkeen somekanavillamme Instagramissa: @energiaykkonen tai Facebookissa.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen.
  • Palkkaus: Takuupalkka ja provisiot. Keskipalkka 2000-4000 €/kk.
  • Reissutyössä päivärahat.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.
  • Tulevana kesänä halutessasi mahdollisuus (palkattomaan) kesälomaan heinäkuussa!

Näin haet

EnergiaYkkönen Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 25.4.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.