Palveluvastaava (toimintaterapia)

Hakuaika päättyy
3.5.2024
Sijainti
Helsinki
Toimeksiantaja
Terapiatalo Noste Oy

Etsimme nyt Nosteen ammattilaisten kasvavaan joukkoon, toimintaterapeuttien tukitiimiin palveluvastaavaa.

Pääset työskentelemään kokoaikaisesti osana tiimiämme ja tukemaan kasvavaa ja valtakunnallista toimintaterapeuttien joukkoa. Työpaikan sijainti on ensisijaisesti Helsingissä, mutta työskentelet joustavasti etänä sekä liikkuen toimipisteidemme välillä tavaten toimintaterapeuttejamme.

Toimintaterapia Noste on osa Terapiatalo Nostetta, joka on vuonna 2019 perustettu työntekijöiden omistuksessa olevan terapiatalo. Samaan terapiataloon kuuluu myös puheterapiapalveluita tuottava Äännekoulu. Olemme moniammatillinen ja osaava joukko toimintaterapeutteja, puheterapeutteja, psykoterapeutteja sekä muita terapia-alan ammattilaisia.

Olemme tiimityöhön perustuva, innovatiivinen joukko uuden palvelun kehittäjiä ja haluamme olla jäykästä hierarkiasta vapaa työyhteisö, jossa meillä on motivoitunut ja mukava työporukka. Yrityskulttuurimme on yhteisöllinen ja pohjautuu läpinäkyvyyteen sekä työntekijää lähellä olevaan päätöksentekoon. Meitä nostelaisia ja äännekoululaisia on tänään jo yli 500 ja toimimme 30 eri paikkakunnalla, 60 toimipisteen voimin.

Lue lisää: www.toimintaterapianoste.fi

Tehtävänkuvaus

Palveluvastaavana työsi koostuu terapeutteja tukevista taustatoiminnoista:

  • Henkilöstöhallinnon tehtävät: toimintaterapeuttien henkilöstöhallinnon tehtävät, viestintä, terapeuttien arjen työn sujuvuuden varmistaminen, työhyvinvoinnin seuraaminen ja tukeminen sekä terapeuttien perehdytykset ja niiden valmistelu.
  • Sidosryhmät: Toimit aktiivisena kontaktipintana Kelan ja hyvinvointialueiden suuntaan.
  • Potilastietojärjestelmän hallinta: toimit potilastietojärjestelmän tukihenkilönä terapeuteille. Potilastietojärjestelmä Diariumin hallinnointi on keskeisessä osassa päivittäistä työnkuvaasi.
  • Toimipisteiden ylläpito: toimipisteiden varustelu, hankinnat, terapiavälineistöön liittyvät tehtävät ja muut toimipisteisiin liittyvät käytännön järjestelyt.
  • Yhteistyö ja viestintä yhtiön muiden liiketoimintojen kanssa.

Toivomme

Sinulla on terveydenhuoltoalan koulutus. Esihenkilökokemuksesta tai vastaavana toimimisesta on hyötyä. Odotamme sinulta taloudellista ohjautuvuutta terapiakentällä, hyviä IT- ja etätyötaitoja, vahvaa vuorovaikutusosaamista, itsenäistä työskentelyotetta osana dynaamista tiimiä sekä kykyä mukautua erilaisiin sosiaalisiin tilanteisiin ja monitahoiseen työnkuvaan. Toimintaterapia-alan tuntemus ei ole välttämätön, mutta eduksi. Oman auton käyttö ja mahdollisuus matkustaa Suomessa toimipisteidemme välillä on välttämätöntä.

Tarjoamme

Terapiatalo Noste tarjoaa Sinulle tiimityöhön perustuvan, jäykästä hierarkiasta vapaan työyhteisön sekä motivoituneen ja mukavan työporukan. Yrityskulttuurimme on yhteisöllinen ja pohjautuu läpinäkyvyyteen sekä työntekijää lähellä olevaan päätöksentekoon. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen sekä innovatiiviseen ideointiin palvelumme kehittämisessä.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen.
  • Työaika: joustava toimistotyöaika.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan.
  • Huom. Tulevan kesän lomista voimme sopia kanssasi.

Näin haet

Terapiatalo Noste Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 3.5.2024. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592.

———–

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja avustamme työnantajaa esivalinnoissa. Työnantaja huolehtii työhaastatteluista ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.