Rakennusinsinööri/ -mestari, Rakennushuolto Aho Oy

Hakuaika päättyy
31.7.2022
Sijainti
Rusko
Toimeksiantaja
Rakennushuolto Aho Oy

RAKENNUSINSINÖÖRI/ -MESTARI

Haemme nyt ruskolaiselle Rakennushuolto Aho Oy:lle kokenutta Rakennusinsinööriä/ rakennusmestaria vastuulliseen rooliin, kehittyvään ja kasvavaan yritykseen.

Rakennushuolto Aho Oy on vuonna 1959 perustettu yritys, joka tänä päivänä jatkaa talonrakentamista ja korjausurakointia jo kolmannessa sukupolvessa. Lue lisää: rakennusaho.fi

Tehtävänkuvaus

Rakennusinsinöörinä/ -mestarina työskentelet monipuolisten rakennusprojektien johtotehtävissä, pääasiassa Turun ja Helsingin seuduilla – pitkäaikaisten asiakkaiden hankkeita toteuttaen. Työskentelet itsenäisesti omista projekteistasi vastaten. Osassa projekteista toimit myös vastaavana työnjohtajana. Sinulla on osaavat, hyvät työkaverit tukenasi, sekä ennen kaikkea ammattitaitoiset, työhönsä sitoutuneet rakennusalan osaajat johdettavanasi.

Toivomme sinulta

  • Toivomme  sinulta soveltuvaa koulutusta (rakennustekniikan insinööri tai rakennusmestari), aikaisempaa työkokemusta sekä kiinnostusta ja intoa kasvaa alan ammattilaisena.
  • Työskentelet asiakaslähtöisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja henkilöstötaidot sekä kykyä ja päättäväisyyttä ongelmanratkaisuun. 
  • Lisäksi toivomme sinulla olevan kiinnostusta laajempaankin rooliin yrityksen kehitystyössä. Toimit tiiviissä yhteistyössä yritysjohdon kanssa, ja sinulla on tilaa innovoida ja kehittää yrityksen toimintaa asiantuntemustasi hyödyntäen!

Tarjoamme

Rakennushuolto Aho Oy tarjoaa työntekijälleen vastuullisen, itsenäisen työn mielenkiintoisten hankkeiden ja pitkäaikaisten asiakkuuksien parissa, sekä mahdollisuuden vaikuttaa suuressakin roolissa yrityksen menestystarinassa. Työnantajana olemme luotettava ja joustava. Meillä työskennellään hyvällä porukalla ja hyvällä meiningillä!

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen.
  • Kannustava palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive. Hyvät edut, mm. kattava sairaskuluvakuutus.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan – esim. loppukesä/ syksy 2022.

Näin haet

Rakennushuolto Aho Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 31.7.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palkkalistoille. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.