Isännöitsijä tai alasta kiinnostunut, Savonlinnan Isännöintikeskus Oy

Etsimme isännöitsijää tai alasta kiinnostunutta henkilöä vahvistamaan Savonlinnan Isännöintikeskuksen rentoa ja viihtyisää työyhteisöä!

Savonlinnan Isännöintikeskus on Savonlinnan talousalueella toimiva yksityinen isännöintitoimisto, joka on perustettu vuonna 1992. Yrityksen palveluksessa työskentelee kymmenen kiinteistöalan ammattilaista; kuusi isännöitsijää ja kolme kirjanpitäjää sekä tekninen isännöitsijä.

Tehtävänkuvaus

Työssäsi vastaat pääasiassa asunto-osakeyhtiöiden isännöinnistä yhdessä apunasi olevien osaajien, kuten kiinteistökirjanpitäjän ja teknisen isännöitsijän kanssa. Sinulla on merkittävä rooli taloyhtiöiden johtamisessa ja talouden hoitamisessa, ja tätä tehtävääsi hoidat kehittävällä otteella, hyvässä vuorovaikutuksessa taloyhtiöiden hallitusten kanssa.

Toivomme sinulta

 • Sinun ei tarvitse olla valmis isännöitsijä, vaan tehtävään voidaan perehdyttää alalle uusikin henkilö. Ennen kaikkea arvostamme vahvaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä valmiutta vastuulliseen, itsenäiseen työhön.
 • Talouslukujen/ kirjanpidon ymmärryksen katsomme eduksi.
 • Olet työhaluinen ja alasta kiinnostunut sekä innokas ja nopea oppimaan uutta.
 • Työskentelet tiiviissä yhteistyössä taloyhtiöhallitusten ja muiden sidosryhmien kanssa, joten erinomaiset vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot ovat tarpeen.
 • Pystyt työskentelemään aina tarvittaessa myös iltaisin (taloyhtiöiden kokoukset usein klo 16 jälkeen).
 • Sinulla on hyvät tietotekniset taidot (käytössä mm. Fivaldi ja MS Office -ohjelmat).
 • Ajokortti ja oma-auto ovat työssä lähes välttämättömät.

Tarjoamme

Savonlinnan Isännöintikeskus tarjoaa työntekijälleen vakituisen ja erittäin monipuolisen työn mukavassa ja joustavassa työyhteisössä. Saat työhösi hyvän perehdytyksen, ja mahdollistamme jatkuvan kehittymisen ja kouluttautumisen ammatissasi.

Muut tiedot

 • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
 • Työaika liukuva noin klo 7:00-17:00 välillä + ajoittaiset iltakokoukset.
 • Halutessasi voit hyvin työskennellä myös osittain etänä.
 • Palkkaus sopimuksen mukaan (palkkatoive).
 • Työn aloitus: Loppukesä/ syksy 2023, sopimuksen mukaan.

Näin haet

Savonlinnan Isännöintikeskus Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 20.3.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 13.00 – 15.00 ja torstaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4167 592. (Huom. ei tekstiviestimahdollisuutta).

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pahoittelut, haku tähän tehtävään on päättynyt

Laitetaanko haku käyntiin?

010 391 9490

Puheluun ei tarvitse valmistautua - me kysymme oikeat asiat.